EPSON SC-P10000 ile baskıda yüksek hız ve kalite

Epson'un yeni geniş format fotoğraf yazıcısı baskıda yüksek kalite ve hızı buluşturuyor.

Baskıda kalite ve hız

Fotoğraf stüdyoları, kopyalama merkezleri ve mimarlık ofisleri için ideal çözümler sunan Epson SC-P10000 PrecisionCore MicroTFP baskı kafası sayesinde düşük baskı modlarında bile olağanüstü sonuçlar üretebiliyor. Modelde bulunan yeni geliştirilmiş kamera tabanlı kağıt besleyici dengeleyici sayesinde iş akışında kesintiler minimuma iniyor.

Derin siyahlar

Epson'un yeni UltraChrome Pro, 10 renkli mürekkep seti baskı kalitesinde fark yaratıyor. Siyahlar, yeni yüksek yoğunluklu Fotoğraf ve Mat Siyah mürekkepler sayesinde derin ve zengin sonuçlar sunuyor. K4 ve Çok Boyutlu Damlacık Teknolojisi (MSDT) sayesinde elde edilen düşük gren etkisiyle daha iyi geçişler mükemmel. Epson Renk Kalibrasyonu yardımcı programı sayesinde de renk reprodüksiyonu kolayca yönetilebiliyor.

Kullanımı ve bakımı kolay

Epson SC-P10000'de yer alan şeffaf yazıcı kapağı penceresi ve rulo kapağı penceresi, kullanıcıların baskının durumunu ve kalan kağıt miktarını kontrol etmesine olanak tanıyor. Baskı tamamlandıktan sonra baskı kafası ve mürekkep kapağı, konumları sayesinde kullanıcı tarafından temizlenebiliyor ki bu da bakım maliyetlerinde tasarruf imkanı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları