Essential Phone 2'de Daha İyi Bir Kamera Olacak

Yeni bilgilere göre "Essential Phone 2", daha iyi bir kamera ile gelecek!

Kamerasındaki sorunları kabul etti

Essential, ilk Essential Phone'un Android severleri ve genel olarak müşterileri memnun edemediğini itiraf etti.

Business Insider'in yazdığına göre, firmanın tasarım lideri Linda Jiang şunları söylüyor: "Genel olarak bize en çok darbe vuran şey kameramızın kalitesiydi. Kullanıcılarımızın sesini duyduk ve ikinci nesilde kesinlikle daha iyisini yapacağız."

Android'in babası olarak bilinen Andy Rubin tarafından kurulan Essential, üst-uç donanımda temiz, basit bir Android vaadi ile gelmişti.

Ama kamerasının HDR gibi temel özelliklere sahip olmaması, zayıf düşük ışık performansı gibi durumlar incelemecileri ve satın alanları hayal kırıklığına uğrattı. ABD operatörü Sprint'ten gördüğü destek ve devasa fiyat indirimleri de firma için durumu kurtarmaya yetmedi.

Bunun yanında Essential Phone, üzerine takılabilen 360 derece bir kamera gibi bir modül ekosistem oluşturmayı da başaramadı. Bir de hiçbir zaman çıkaramadıkları bir ev hoparlörü var.

Essential'ın, Rubin'in bu çabalarına ve tanınmışlığına rağmen başarılı olamaması Samsung ve Apple gibi piyasaya çok yerleşmiş firmalara rakip olmanın zorluğundan geliyor. Essential, telefonun kamerasını bir seri firmware güncellemesi ile güncellese de, bunlar düşük ışık çekimler ve otomatik odaklanma hızı gibi anahtar problemleri düzeltemedi.

Okuyucu Yorumları