Etiketlere çözüm: Epson Colorworks C7500

Epson Colorworks C7500 serisiyle etiketlerinizi tam renginde basın.

Kurumsal etiketlere çözüm

Kurumsal etiket baskısı ihtiyacının giderek arttığı günümüzde Epson alternatif modelleriyle çözüm sunuyor. Güvenilir ve uygun maliyetli endüstriyel yazıcı serisi Epson COLORWORKS C7500 ile renkli etiketler kurum içinde ve ihtiyaç anında yüksek kalitede basılabiliyor.

Ön baskı maliyetine son

Epson C7500 serisindeki özelleştirilmiş etiketler sayesinde ön baskı maliyeti ortadan kalkıyor. PrecisionCore baskı kafasına sahip olan yazıcı güvenilir ve yüksek kaliteli sonuçlar üretiyor. Nozül Onaylama Teknolojimiz (NVT) ve nokta yedekleme, tutarlı baskı sonuçları için yanlış baskıları ve ölü pikselleri önlemeye yardımcı oluyor.

Yüksek hız ve 500 kilometrelik baskı ömrü

Yiyecek ve içecek ürünleri, paketler ve kutuların yanı sıra AB Enerji Etiketleri ve GHS Etiketleri dahil yüksek kaliteli birçok etiket çıktısı sunabilen Epson C7500 serisi yazıcılar 300 mm/sn'ye varan baskı hızına sahip. C7500'ün kullanım ömrü ise 500 kilometrelik kağıt çıktısına denk. Ayrıca yüksek kapasiteli ayrı mürekkep kartuşları, sadece kullanılan rengin değiştirilmesi gerektiği anlamına geliyor ki bu da baskı başına maliyeti azaltıyor. C7500'ün baskı kafası yazıcının kullanım ömrü boyunca kullanılacak şekilde tasarlanmıştır, böylece asla değiştirmeniz gerekmez.

Minimum bakım ile kolay kullanım

Epson'un en yeni yazıcı komut seti ESC/Label, yazıcının hemen hemen her işletim sistemi ile entegre olabilmesini sağlıyor. LCD kumanda paneli ile C7500'ı kurmak oldukça kolay. Yazıcı uygulamasını destekleyecek bir dizi yazılım programı ile birlikte gelen modelin NVT özelliği de nozüllerin tıkanmasını önleyen otomatik bakım sağlıyor.

Temel özellikler

Üstün güvenilirlik ve dayanıklılık: PrecisionCore baskı kafası ile tutarlı sonuçlar ve uzun yazıcı ömrü

Zamandan ve paradan tasarruf edin: İsteğe bağlı renkli etiket baskı ile kolaylaştırılmış etiket üretimi

Yüksek hız ve yüksek baskı kalitesi: 300 mm/sn'ye varan baskı hızlarında 600x1200dpi görüntü çözünürlüğü

Düşük bakım, daha az aksaklık süreleri: Otomatik bakım sağlayan kalıcı baskı kafası ve NVT

Kolay entegrasyon: Hemen hemen her işletim sistemi ile entegrasyon sağlayan yeni ESC/Label programlama dili

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 10.194$+KDV

Okuyucu Yorumları