Fortnite'ın iOS Sürümü Herkese Açıldı!

Fortnite'ın bir süredir kısıtlı bir kesim için açık olan beta sürümü sona erdi; iPhone ve iPad kullanıcılarına bekledikleri müjde geldi!

iOS'a büyük Fortnite müjdesi

Fortnite, oyuncular arasında oldukça popüler hale geldi ve neredeyse bir aydır beta sürümü iOS'ta bulunuyor. Şimdi ise oyun hiçbir davetiye olmaksızın herkes için hazır.

Oyun iOS'a özel olsa da, şimdilik bazı sınırlamaları var. Şu an için oyun, sadece iPhone SE, 6S, 7, 8 ve iPhone X ile uyumlu. Oyun ayrıca iPad Mini 4, Air 2, iPad 2017 ve Pro modelleri ile oynanabiliyor. Bu modellerin ayrıca iOS 11'e güncellenmesi gerekiyor.

Eğer Fortnite'a yabancıysanız, oyunun yapısı şöyle: Co-op seçeneği sunan bir hayatta kalma oyunu ve oyuncular oyun esnasında kendilerine yardımcı olacak yapılar inşa edebiliyor, bu da oyunu en farklı kılan özelliklerden. Oyunu iOS App Store'dan indirebilirsiniz. Oyun hakkında sorun yaşıyorsanız, detaylar için durum sayfasına göz atabilirsiniz.

Oyunu Android'de oynamak isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek. Epic Games, Android için de bir sürüm çıkaracağını açıkladı ama şimdiye kadar ortada bir şey yok. Ama çıktığında, iOS oyuncuları ile karşılıklı oynamak mümkün olacak.

Okuyucu Yorumları