Fujifilm X-T3 Tanıtıldı. İşte Özellikleri & Fiyatı

Fujifilm'in büyük ilgi gören X serisi aynasız sistem fotoğraf makineleri, yeni X-T3 ile kalitesini en üst seviyeye taşıdı.

Fujifilm X-T3 tanıtıldı

2011 yılında piyasaya sürülen X100 modeli ile fotoğraf tutkunlarının dikkatini çekmeyi başaran Fujifilm, aynasız sistem serisinin son üyesi X-T3 ile adeta gündem yarattı. Hem fotoğraf hem de video alanında olağanüstü görüntü kalitesi sunan X-T3, 26.1 megapiksellik, yeni nesil arka aydınlatmalı X-Trans CMOS 4 sensörü ve X-Processor 4 fotoğraf işlem motoru ile X serisinin 4. kuşağını başlattı. Yeni bir işlemciye sahip X-T3, X Prosessor Pro görüntü işlemcili modellere kıyasla 3 kat hızlı. Hareketli objeleri takip konusunda da gelişen X-T3, vizörde bir kararma gerçekleşmeden saniyede 30 kare seri çekim yapılabiliyor. 26.1 MP çözünürlüğe rağmen ISO160 seviyesinde en düşük ışık duyarlılığı sunuyor. Düşük ışık AF sınırının -3EV seviyesine taşınması sayesinde yalnızca mum ışığı ile aydınlatılan bir ortamda dahi üst seviyede fotoğraf üretebiliyor.

Fujifilm X-T3 Tanıtıldı. İşte Özellikleri & Fiyatı

X-T3, dördüncü kuşak donanımların tüm avantajlarını kullanarak belirgin bir performans artışı sunuyor. Bunların başında ise; 26.1 MP ile daha yüksek fotoğraf kalitesi, önemli ölçüde gelişmiş AF performansı ve hızlı hareket halindeki konuların izlenmesinde performans artışı geliyor. Mükemmel bir görüntü kaydı da sunan makine, 4K/60P 4:2:0 10bit dahili SD kart kaydını ve aynı zamanda çekilebilen 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI çıkışını destekleyerek profesyonellerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Aynı zamanda, X-H1 ile tanınmış olan "ETERNA" video çekimlerine özel film benzetim moduna da sahip.

Siyah ve gümüş gövde renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek olan X-T3 tüm dünya ile aynı anda 20 Eylül tarihi itibariyle ve 8.499 TL satış fiyatıyla Fujifilmshop.com ve Fujifilm Showroom'larından temin edilebilecek.

Okuyucu Yorumları