Fujitsu'nun En Küçük PC'si Çok Konuşulacak!

Fujitsu'nun en küçük PC'si yüksek enerji verimli ESPRIMO G558 çok konuşulacak.

İşte en küçük PC!

Fujitsu en küçük masaüstü bilgisayarı ESPRIMO G558'i tanıttı. ESPRIMO G558; bir ekranın arkasına bağlanacak kadar küçük ancak masaüstü ve web tabanlı ofis uygulamalarını mükemmel bir şekilde çalıştırabilecek kadar güçlü bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Yeni ESPRIMO G558, Fujitsu ESPRIMO PC serisindeki en küçük cihaz olma özelliğini taşıyor

Sadece 0,86 litre toplam hacmi ile ultra kompakt tasarımıyla öne çıkan ESPRIMO G558, geleneksel mikro masaüstü bilgisayarlardan yüzde 96 daha küçük olmasının yanı sıra, en yeni 8. nesil Intel Core işlemcilerle çalışıyor. Kapladığı alan ve karışıklığın minimum düzeye indirilmesinin yanı sıra minimum ısı ve gürültü seviyesi sayesinde bir duvara, bir masanın altına veya bir ekranın arkası gibi ihtiyaç duyulan her yere monte edilebiliyor. Fujitsu P24-9 TE ekran ile eşleştirildiğinde, tek bir USB-C kablosu ile güç ve ağ bağlantısı sağlayabiliyor.

Fujitsu'nun En Küçük PC'si Çok Konuşulacak!

Fujitsu'nun en küçük PC'si, tüm ofis ortamları için ideal. Özellikle güvenlik ve ekonomi arayanlar için dahili güvenlik özellikleri ve enerji tasarruflu cihaz olmasıyla dikkat ediyor. Yeni ESPRIMO G558, yer tasarrufu açısından Fujitsu'nun şimdiye kadar ki en kompakt ürünü olma özelliğini taşıyor.

Güvenli gömülü Güvenilir Platform Modülü (TPM) kriptografisi, aygıtın tutturulması için bir Kensington yuvası, braket ve ekran, ayrıca cihaz ömrünün sonuna ulaştığında verileri kalıcı olarak kaldırmak için isteğe bağlı EraseDisk veri koruma çözümü ile güvenliği sağlıyor.

Yer tasarrufu sağlayan ESPRIMO G558, kullanıcısına ultra kompakt bir formatta gelişmiş masaüstü PC işlevselliği sunuyor. 8. nesil Intel Core işlemciler, çift ekran desteği, standart mini PC arayüzleri (HDMI + DP, 4 + 2 USB, LAN, ses), DDR4 2666 MHz bellek, M.2 desteği ve SSD PCI Express NVMe destek özellikleri bulunuyor. Piyasadaki ünitelerin aksine, Fujitsu ESPRIMO, kolay servis, sabit disklere ve belleğe uygun donanım özelleştirmesi veya yükseltilmesine izin veriyor. Almanya'nın Augsburg şehrinde Fujitsu'nun fabrikasında Alman üretim standartlarına göre tasarlanmış, geliştirilmiş, test edilmiş ve üretilmiştir. ESPRIMO G558 endüstri gereksinimlerini karşılamaktadır.

Fujitsu EMEIA Müşteri Bilgi İşlem Cihazları Başkanı Rüdiger Landto, ESPRIMO G558 için "Hayattaki küçük şeyler büyük farklar yaratabilir. Yeni ESPRIMO G558, modern ofisler ve yarının iş yeri için mükemmel bir seçimdir. Bu, kullanıcıların hem bugün hem de gelecekte çalışmayı seçtikleri aşırı esneklik sunan modüler tasarıma sahip bir mini bilgisayardır. En küçük Fujitsu PC'imiz, küçük bir alan, düşük enerji kullanımı, ekran kullanım ömrünü uzatma ve yerleşik güvenlik özelliklerini bir araya getirir. Bu zengin özelliklere sahip güçlü paket, performanstan ödün vermez ve gelişmiş ofis uygulamalarına standart olarak çalışabilen, tam donanımlı bir işlemciyle birlikte gelir," dedi.

Okuyucu Yorumları