Galaxy A8s, Infinity-O ile Geliyor!

Galaxy A8s'te Samsung'un yeni Infinity-O ekranının bulunacağı kesinlik kazandı!

Galaxy A8s, Infinity-O ile geliyor

Samsung Galaxy A8s'in 2019 yılında Çin'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonun söylentileri dolaşan Infinity-O ekrana sahip olacağı FCC (Federal İletişim Kurulu) tarafından onaylanmış gibi görünüyor. Ayrıca aynı listede Samsung'un yeni telefonunun ekranının 19.5:9 en boy oranı ile geleceği de yazıyor.

FCC, Samsung'un yakında çıkacak olan SM-G8870 veya Galaxy A8s'i hakkındaki belgelerini yayınladı. Cihazın bir fotoğrafına sahip değiliz, ancak aşağıdaki ekran görüntüsü hala iki söylentiyi onaylayabiliyor.

İlk olarak, yukarıdaki ekran görüntüsünün 19.5:9 oranına sahip olduğu görülmektedir. Bu yakın zamanda gelecek olan başka bir Samsung cihaz, M20 hakkında ortaya çıkan ayrıntılara benzer nitelikte.

Dahası, GalaxyClub'taki kaynakların işaret ettiği gibi, ekranın sol üst köşesi boş bırakılmıştır. Durum çubuğundaki boşluktan anlaşıldığı üzere yeni Samsung çentik yerine Infinity-O ekran ile gelecek.

Galaxy A8s, sadece Çin'e özgü bir cihaz olacak. Bununla birlikte, Samsung'un diğer yeni modellerinde de benzer bir tasarımı görebiliriz. Sadece Galaxy M20 ve M30 değil, yakın zamanda çıkacak olan Galaxy A30 ve A50'nin ilk detaylarını da sunmuştuk. Bu telefonların hepsi Infinity-O ekranına sahip olmasa da, çentik benzeri Samsung'un Infinity-V ve -U ekran türlerinin bir çeşit benzerini almaları çok olasıdır.

Galaxy A8s'in, 6.39 inçlik bir TFT LCD ekrana sahip olduğu ve Samsung'un Qualcomm Snapdragon 710 işlemcili ilk telefonu olabileceğine dair söylentiler var. Hafıza bakımından A8s 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Arka tarafta üçlü kamera bulunurken, ön taraftaki kamera 24 megapiksel sensör ile gelecek. Samsung bu cihazı 3400 mAh pil ile tamamlayacak.

Resmi Çin lansmanının Ocak 2019'da yapılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları