Galaxy Note 7 çiziklere karşı ne kadar dayanıklı?

Düşürme testlerinden alnının akıyla çıkan Galaxy Note 7'nin Gorilla Glass 5'i, bu testte sınıfta kalmış olabilir!

Note 7'yi mağlup eden test!

Galaxy Note 7 şu an itibariyle yeryüzündeki en iyi telefon olabilir, ancak bu tamamen kusursuz olduğu anlamına gelmiyor. Üst seviye Android cihazlarını dayanıklılık testlerine tabi tutan YouTube kanalı JerryRigEverything, Galaxy Note 7'nin çiziklere karşı pek dayanıklı olmadığını ortaya çıkardı.

Galaxy Note 7'nin yeni Gorilla Glass 5 korumalı ekranının çiziklere karşı eskisinden daha dayanıksız oluşu şaşırtıcı. Popüler YouTube kanalının testinde Note 7'nin parmak izi tarayıcısının da çizildikten sonra çalışmaz hale geldiği ortaya çıktı. Gerçek hayatta benzerine karşılaşma olasılığımız düşük olan "alev testinde" ise Galaxy Note 7, yalnızca 8 saniye dayanabildi. Ekranına çakmak tutulan telefonun pikselleri, kısa sürede beyaz renge döndü. Bununla birlikte telefonun bükülmelere karşı beklenmedik biçimde dayanıklı olduğu anlaşılıyor.

Kısa süre önce ortaya çıkan bir "düşürme testinde" Note 7'nin bu konuda fena iş çıkarmadığını, arkası, ön yüzü ve yan tarafı üzerine düşen telefonun önemli bir hasar kalmadan çalışır halde kaldığını görmüştük. Bu yeni test ise Note 7'nizde ekran koruyucu film kullanmanın bir gereksinim olduğunu gösteriyor.

Okuyucu Yorumları