Galaxy Note 7'den "sıradışı" performans!

Henüz Samsung'dan genel bir açıklama gelmese de, Galaxy Note 7'nin ön sipariş performansı "sıradışı" olarak nitelendiriliyor!

Galaxy Note 7'den "sıradışı" performans!

Samsung'un yeni amiral gemisi phablet modeli Galaxy Note 7 halihazırda dünyanın birçok ülkesinde ön siparişe açılmış durumda. Söz konusu modelin ön sipariş performansının özellikle Samsung'un ana üssü Güney Kore'de son derece başarılı olduğu da biliniyor. Fakat bu başarının yalnızca Güney Kore'ye özgü olmadığı da ortaya çıkmaya başladı.

Kanada'da 19 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olan Galaxy Note 7'nin bu ülkedeki ön sipariş performansı oldukça dikkat çekici. Ülkede Bell, Telus, Rogers, Videtron, Koodo ve Eastlink üzerinden ön sipariş verilebilen cihaz Samsung Canada ekibi tarafından "sıradışı" bir ön sipariş performansına sahip olarak nitelendiriliyor.

Cihazın bu etkileyici ön sipariş performansının Galaxy Note 7'nin Kanada'da oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olmasına rağmen gerçekleştiğini de ekleyelim. Zira Galaxy Note 7 için ön sipariş vermek isteyen müşteriler 1049.99 dolara kadar bir meblağ ödemek durumundalar. Ülkede cihaz için en çok talep gören renk ise Blue Coral olarak görünüyor...

Okuyucu Yorumları