Galaxy Note 8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung'un Galaxy Note 8'i ne zaman tanıtacağına dair ortaya çıkan son ipuçları, daha önce ortaya atılan iddiaların tam tersini söylüyor!

Galaxy Note 8 ne zaman tanıtılacak?

Son gelen haberlerin aksine, Samsung'un Galaxy Note 8'i Eylül ayında IFA'da sahneye çıkartma ihtimali hala var gibi görünüyor. Hatta bu ihtimalin giderek arttığı da söylenebilir. Samsung'a yakın kaynakların verdiği bilgilere göre yeni bir Tizen 3.0 giyilebilir cihazın geliştirilmesine henüz yeni başlanmış durumda. Bu yüzden, IFA'da Gear S4'ün açıklanması zor görünüyor.

Samsung bu konferansta her zaman yeni ürünlerini sergiledi ve bu yıl da farklı bir durum beklemiyoruz. Bu yüzden göstereceği şeyin özel bir cihaz olacağına kesin gözüyle bakılabilir. Bu da akla hemen Galaxy Note 8'i getiriyor.

Tahmini donanım özellikleri arasında edge-to-edge Infinity Display (Sonsuz Ekran), firmanın kendi üretimi Exynos serisi (8895) işlemci, 6GB veya 8GB RAM ve stereo AKG hoparlörler var. Yine söylentilere göre, cep telefonu dokulu bir Bixby tuşuna sahip olacak ve bu onu ses kısma tuşundan ayırt etmeye yarayacak.

Samsung'un ne üzerinde çalıştığını görmek için sabırsızlanıyoruz. Galaxy Note 7'deki hayal kırıklığını düşününce, Samsung'un bunu telafi etmek için büyük şeyler yapacağı aşikar.

Okuyucu Yorumları