Galaxy Note 8, Samsung'un En Pahalı Telefonu Olabilir

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonunun fiyatı, "yok daha neler" dedirtecek cinsten!

Galaxy Note 8 cebinizi fena "yakacak"

Samsung'un bir sonraki numarası Galaxy Note 8'i Ağustos ya da Eylül'de piyasaya sürecek gibi görünüyor. Ve yeni sızan bilgiye bakılırsa phablet'in fiyatı el yakan cinsten olacak.

VentureBeat'in haberine göre Samsung yeni amiral gemisi telefonunun üzerine 999€'luk bir fiyat etiketi yapıştıracak. Bu da 1.120 dolar'a, yani 3.917 Türk Lirası'na eşit. Tabi telefon ülkemiz sınırlarına girince üzerine eklenecek vergileri de hesaba katmamız gerekecek.

Evan Blass geçmişte bir çok isabetli telefon sızıntılarıyla biliniyor, bu yüzden sızan fiyatın da doğru olma ihtimali oldukça yüksek. Galaxy Note 8, 999€ fiyatı ile Samsung'un şimdiye dek piyasaya sürdüğü en pahalı telefon olmaya aday.

999€ pahalı telefonlar için çıtayı yükseltse de, Note 8'in daha önceki modellere kıyasla büyük oranda daha pahalı olması zaten bekleniyordu. Yaşanan Note 7 fiyaskosu ve geri toplama olaylarından önce Galaxy Note 7'nin fiyatı 850$'dı.

Rapor ayrıca 6.3-inç, 18.5:9 oranında AMOLED ekran, 6GB RAM ve bir çift 12 MP kameradan da bahsediyor. S Pen kalem ile cihaz yine Galaxy S serisinden farklılaşıyor.

Blass'ın kaynaklarına göre Note 8'in parmak izi okuyucusu cihazın arkasında bulunacak ve siyah, mavi ve altın renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Bu bilgilerin hiç biri yüzde yüz doğrulanmış değil, ancak her yeni haber bir diğerini doğrulamaya devam ediyor.

Okuyucu Yorumları