Galaxy Note 9 İçin Galaxy S8 Etkisi mi?

Yeni bir iddiaya göre Samsung, Galaxy S9'un "çok müthiş olmayan" satışlarını Galaxy Note 9 için bir geleneği bozarak telafi edecek!

Galaxy Note 9 için sürpriz iddia

İlk "Galaxy Note 9 erken gelebilir" haberiyle karşınızdayız. Bu tür iddialar daha önce Galaxy S9 ve Galaxy S8 için de gelmişti ve Note 9 için gelen iddia şaşırtıcı değil. Galaxy S9'un beklenen patlamayı yapmaması da bunda etkili.

Rapora göre Galaxy Note 9'un çıkış tarihi, Note 8'e kısayla daha erken olacak. Samsung'un erken hareket etmek istemesinin nedeni ise Galaxy S9'un tam anlamıyla bekleneni vermeyen satış performansı. Güney Koreli firma, Apple'ın Eylül ayında gelmesi beklenen yeni iPhone'larını da hesaba katıyor ve meydanı Apple'a bırakmak istemiyor.

Galaxy S9'un satış rakamları Samsung tarafından henüz açıklanmadı ancak satışların Galaxy S8'i geçmesi bekleniyor. Bununla birlikte firmanın Güney Kore'deki satışlarda zorlandığı, ülkedeki kullanıcıların Galaxy S9'dan pek etkilenmediği ortaya çıkmıştı.

Galaxy Note 8, 23 Ağustos 2017'de tanıtılmış ve ön siparişleri, tanıtımın ertesi gününde alınmaya başlanmıştı. Telefon, 15 Eylül'de piyasaya sürülmüştü.

Okuyucu Yorumları