Galaxy S10+'un Boyutları Note 7'yle Çok Yakın

Samsung'un Galaxy S10'da ekran alanını büyütme çabalarının sonucu, Note 7'yle yapılan kıyaslamayla ortaya çıktı!

Delikli ekranın faydaları!

Samsung'un kalın kenarlı ve olaylı telefonu Galaxy Note 7'yi muhtemelen unutmamışsınızdır. Piyasadan çok erken çekilen telefonun ardından Samsung, Galaxy S8'i piyasaya sürmüş ve Infinity Display ile ekran-gövde oranını iyileştirmişti.

Galaxy S10+'un Boyutları Note 7'yle Çok Yakın

Galaxy S10 yaklaşık iki ay sonra tanıtılacak ve daha da ince bir ekran çerçevesiyle gelecek. Yani Galaxy S10'un ekran-gövde oranı, Galaxy Note 7'den çok daha iyi olacak. Weibo'da paylaşılan bir fotoğraf, Galaxy S10+'ın gövde boyutunun Note 7'den sadece biraz daha büyük olacağını gösteriyor.

Galaxy S10+'un Boyutları Note 7'yle Çok Yakın

Galaxy S10+, gövde olarak Note 7'ye yakın ölçülerde olsa da muhtemelen 6,44 inç'lik bir ekranla gelecek. Yani ekran boyutu, 5,7 inç'lik Galaxy Note 7'den yaklaşık 0,8 inç daha geniş olacak. Infinity ekranlar biraz daha dar olsalar da, daha fazla ekran alanından şikayetçi olmak zor.

Tabi ekranın ortasındaki kamera deliğinin kullanıcıları rahatsız edip etmeyeceğini zaman gösterecek. Bu yuvalar teoride ekran alanını artırsa da, video izlerken sinirinizin bozulmaması için ekranı küçültmek zorunda kalabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları