Samsung'dan sürpriz hamle: Galaxy S24 modellerinin fiyatları ne kadar olacak?

Galaxy S24 modellerinin çok pahalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ama eğer son sızıntılar doğruysa, Samsung'un size büyük bir müjdesi var.

Galaxy S24 modellerinin fiyatları ne kadar olacak?

Samsung’un Galaxy S24 serisini tanıtacağı Unpacked etkinliğinin önümüzdeki ay gerçekleşmesi bekleniyor. Şirket henüz serinin fiyatları hakkında bir açıklama yapmadı ancak yeni bir haber, Samsung’un bu yıl fiyat etiketlerini değiştirmeyerek rekabetçi kalmayı planladığını iddia ediyor. Temel, Plus ve Ultra modellerden oluşması beklenen Galaxy S24 serisinin, Galaxy S23 serisiyle aynı fiyatlarla piyasaya çıkacağı bildiriliyor.

Eğer Hankyung aracılığıyla sunulan bu bilgi doğruysa, ABD’de Galaxy S24 799 dolar, Galaxy S24+ 999 dolar ve Galaxy S24 Ultra ise 1.199 dolar başlangıç fiyatlarıyla satışa sunulacak. Ekstra hafızaya sahip olan versiyonları ise daha yüksek fiyatlara sahip olacak.

Samsung’un Galaxy S24 serisini aynı fiyatlarla piyasaya sürerek, toparlanma sürecinde olan akıllı telefon pazarında satışları %10 artırmayı hedeflediği bildiriliyor. Şirket, en az 33 milyon Galaxy S24 satışına ulaşmayı bekliyor.

Ayrıca haberde, belirli pazarlarda temel ve Plus modelleri için Exynos 2400 çipinin seçilmesinin Samsung’un bu yıl fiyatları korumasına yardımcı olacağı da belirtiliyor.

Galaxy S24, Samsung’un ilk AI telefonu olacak ve diğer raporlar, şirketin yeni nesil üst seviye telefonunun akıllı telefon tanımını yeniden şekillendireceğine güçlü bir şekilde inandığını gösteriyor. Bu teknolojik ilerlemeler telefona bir miktar dikkat çekecektir ve rekabetçi fiyatların sürdürülmesi, özellikle pazarın toparlanması durumunda Galaxy S24’ün başarı şansını artıracaktır.

Sızıntılara göre Samsung, bir sonraki Unpacked etkinliğini 17 Ocak’ta San Jose, Kaliforniya’da düzenleyecek.