Galaxy S24, müşteri memnuniyetinde ilk kez iPhone'u geçti

PerfectRec tarafından yapılan bir araştırma, Galaxy S24 kullanıcılarının iPhone 15 kullanıcılarından daha mutlu olduğunu ortaya çıkardı. İşte yeni modellerin memnuniyet oranları...

Galaxy S24, müşteri memnuniyetinde ilk kez iPhone'u geçti

Yeni bir araştırma, Samsung Galaxy S24 müşteri memnuniyetinin ilk kez iPhone'u geçtiğini ortaya çıkardı.

PerfectRec verilerine göre, Samsung Galaxy S24 serisini erken satın alan kullanıcılar son derece olumlu yorumlar yapmış durumda. Kullanıcıların yüzde 91'i temel model Galaxy S24'e 5 yıldız verirken, yüzde 88'i S24 Ultra'ya en yüksek notu verdi. Bu müşteri memnuniyeti rakamları, Samsung'un önceki nesil Galaxy S telefonlarından çok daha yüksek.

iPhone 15 serisi içinse memnuniyet oranı temel model için yüzde 76, Plus için yüzde 77, Pro ve Pro Max için ise yüzde 74 olarak belirlenmiş durumda. Dolayısıyla Galaxy S serisi müşteri memnuniyeti ilk kez iPhone'u geride bırakmış oldu.

Ancak akılda tutulması gereken önemli bir nokta bulunuyor; yeni Galaxy akıllı telefonlar Ocak ayında piyasaya sürüldüğünden, iPhone 15 serisinin S24 cihazlarına göre çok daha büyük bir değerlendirme sayısı bulunuyor. Dolayısıyla PerfectRec, Samsung'un yeni telefonları için müşteri memnuniyetinin değişip değişmeyeceğini izleyeceğini söylüyor. Yine de şimdilik, Samsung'u tercih edenler iPhone 15 sahiplerinden daha memnun görünüyor.