Galaxy S24 Ultra'nın kamera modülleri fabrikadan sızdı

Samsung'un Galaxy S24 Ultra'da kullanacağı kamera modüllerine ait detaylı bir fotoğraf, doğrudan üretim fabrikasından sızdırıldı.

Galaxy S24 Ultra'nın kamera modülleri fabrikadan sızdı

Akıllı telefon dünyasında hemen herkes sabırsızlıkla Galaxy S24 Ultra’yı bekliyor ve şirketin 2024 yılındaki üst seviye Android telefonuyla neler başardığını görmek istiyor. Şimdiden, yeni telefonun getireceği iyileştirmelerin çoğunu vurgulayan çok sayıda sızıntı ortaya çıktı.

Telefonun resmi lansmanı yaklaşırken, sızıntıların da sayısı giderek artıyor. Samsung’un Galaxy S24 serisini Ocak ayının üçüncü haftasında tanıtması bekleniyor ve yeni bir sızıntı, Galaxy S24 Ultra’nın kamera modülüne bir bakış sunuyor.

Galaxy S24 Ultra’nın kamera modüllerini ortaya koyan bu görsel, yeni cihazın üretim tesisinden sızdırılmış gibi görünüyor. Birçoğunun bir açıklama, parça numarası ve diğer bazı bilgilerin bulunduğu bir kutuya yerleştirildiği görülüyor.

Kısa bir süre önce ortaya çıkan Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri sızıntısı, cihazın 12 megapiksel ultra genişliğe sahip 200 megapiksel birincil sensör, 10 megapiksel telefoto ve 50 megapiksel telefoto sensöre sahip olduğunu gösterdi. Yakınlaştırma sensörü 2x, 3x, 5x ve 10x optik yakınlaştırma sunuyor.

Galaxy S24 Ultra’nın önümüzdeki yıl Samsung’un kamera açısından en üst seviye telefonu olacağı açık bir şekilde görülebiliyor. Samsung’un üst seviye katlanabilir cihazlarındaki kameraları henüz bu seviyeye ulaşmadığı için, Galaxy S24 Ultra’nın kamera yetenekleriyle eşleşen başka bir cihazının daha sunulması pek olası gözükmüyor.

Lansmana yaklaşırken çok daha fazla sızıntının ortaya çıkması bekleniyor. Çok sayıda rapor, Galaxy S24 serisi için düzenlenecek Unpacked etkinliğinin 17 Ocak 2024’te San Jose, Kaliforniya’da gerçekleşeceğini öne sürüyor.