Galaxy S24'e çok özel bir Instagram özelliği geliyor

Samsung, Galaxy S24 ile birlikte kullanıcılarına çok özel bir Instagram özelliği sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy S24'e çok özel bir Instagram özelliği geliyor

Samsung’un Galaxy S24’e çeşitli yapay zeka özellikleri getireceği biliniyor ve bu yapay zeka destekli özellikler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ancak şirketin üzerinde çalıştığı tek şey yapay zeka değil. Görünüşe göre Samsung, daha derin sosyal medya entegrasyonu için Instagram ile beraber çalışıyor.

Samsung, Galaxy S10’da direkt olarak telefonun yerel kamera uygulamasından fotoğraf ve video çekerek Instagram Stories’e yüklemenin yolunu ilk kez sunmuştu. Şimdiyse Galaxy S24 ile Instagram’ı telefonun kilit ekranına entegre ederek bir adım daha ileri gidecek gibi görünüyor. Kullanıcılar Instagram’ın kamera moduna doğrudan Galaxy S24’ün kilit ekranından erişebilecek. Geliştirici Alessandro Paluzzi, bu özelliğin ipuçlarını Android için Instagram uygulamasında bulmayı başardı.

Görünüşe göre Galaxy S24, Ayarlar menüsünde kullanıcıların Instagram Kamera modunu telefonun kilit ekranı kısayollarından biri olarak ayarlamasına olanak tanıyan bir seçenek sunacak. Bu özellik, telefon kullanıcıları Instagram uygulamasını ilk kez açtıklarında tanıtılacak gibi gözüküyor. Uygulamanın ilk kez açılmasıyla beraber, kullanıcıların bu özelliği denemesine imkan tanıyan bir açılır menü görülecek. Ayrıca, Instagram uygulamasıyla çalışan daha fazla özellik ve entegrasyon sunulabilir. Bu özellikler, Samsung’un Galaxy S24 serisini duyurmasının beklendiği Ocak ayı başında açıklanacaktır.