Galaxy S24'ü her açıdan gösteren resmi görseller sızdırıldı

Yeni sızdırılan görseller, Samsung'un önümüzdeki yılın başlarında piyasaya süreceği söylenen bir sonraki amiral gemisi Galaxy S24'ü hemen her açıdan gösteriyor.

Galaxy S24'ü her açıdan gösteren resmi görseller sızdırıldı

Galaxy S24 serisinin Ocak ayında tanıtılmasının öncesinde Samsung hayranları heyecanlı bir bekleyiş içinde. Yaklaşan akıllı telefonlarla ilgili pek çok şey hala gizli olsa da ilk resmi görseller, resmi olmayan kanallar aracılığıyla internette dolaşmaya başladı bile.

Bu görseller Plus ya da Ultra modellerine değil yalnızca temel modele ait ve Galaxy S24'ü akla gelebilecek her açıdan görebiliyoruz. Bununla birlikte telefon, Galaxy S23'e inanılmaz derecede bahzese de büyük bir tasarım değişikliği var: Kavisli kenarlar yerine düz bir tasarıma sahip. Ek olarak siyah, mor, gri ve sarı renk seçeneklerinin her biri için farklı görseller de yüklenmiş.

Android Headlines, Galaxy S24'ün bu özel resmi görsellerini "güvenilir, gizli bir kaynaktan" aldığını belirtiyor. Kulağa her ne kadar şüpheli gelse de bu görseller bu yılın başlarında ortaya çıkan Galaxy S24'ün 360 derecelik video görseline oldukça benziyor.

Görüntülerde sızdırılan dört rengin Oniks Siyahı, Kobalt Menekşe, Mermer Grisi ve Amber Sarısı olarak adlandırıldığı bildiriliyor. Öte yandan Android Headlines'a göre Samsung, yalnızca Samsung'un resmi web sitesi üzerinden satın alınabilecek mavi, yeşil ve turuncu renkleri de piyasaya sürebilir.

Telefonun gövdesi metalik ve arka paneli cam gibi görünüyor. Telefonun ön tarafına bakıldığında, ortalanmış bir delikli selfie kamerası ve simetrik ekran çerçeveleri var. Bu tasarımın Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra'da hemen hemen aynı olması bekleniyor.

Samsung, Galaxy S24 serisini ne zaman ve nerede duyuracağını henüz açıklamadı, ancak eski söylentiler amiral gemilerinin 17 Ocak'ta San Jose, Kaliforniya'da düzenlenecek Unpacked etkinliğinde resmiyet kazanacağını gösteriyor.