Galaxy S24'ün yapay zeka özellikleri sızmaya devam ediyor

Samsung'un saatleri sayan Galaxy S24 serisinin yapay zeka özellikleri sızmaya devam ediyor. Ama son sızıntının içerisindeki "ücret" kısmı biraz can sıkıcı görünüyor.

Galaxy S24'ün yapay zeka özellikleri sızmaya devam ediyor

Samsung Galaxy S24 serisinin 17 Ocak Çarşamba günü yapılacak resmi tanıtımına yaklaştıkça sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor. Yeni ortaya çıkan bir sızıntı, telefonların sunacağı bazı yapay zeka fotoğraf düzenleme özelliklerini ortaya çıkardı.

Android Headlines tarafından ortaya çıkarılan sızıntıda, Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro gibi telefonlarda Google Fotoğraflar'dakine benzer birkaç ilginç özellik gösteriliyor. Altta Oluştur düğmesi bulunan bir fotoğraf düzenleme arayüzü ve bir fotoğrafın öznesinin kesilip çerçevede daha yukarıya taşındığını görebiliyoruz. Aynı buna benzer bir özelliğin daha önceki sızıntılarda da gösterildiğini görmüştük.

Android Headlines

Öte yandan daha önce klipleri stabilize etmek ve gürültüyü azaltmak için yapay zekadan yararlanan video düzenleme geliştirmelerinden de bahsedilmişti. Bu yapay zeka geliştirmelerinin Galaxy S24 serisinin en önemli satış noktalarından biri olacağı açık.

Sızıntıda ayrıca Galaxy AI özelliklerinin desteklenen Galaxy cihazlarında en az 2025 yılına kadar ücretsiz olacağından bahsediliyor. Bu da Samsung'un bazı özellikler için daha sonra ücret talep edebileceğini gösteriyor. Google'ın kendi özelliklerinin hiçbiri için ücret talep etmediği düşünüldüğünde bu biraz garip bir hamle gibi görünüyor.