Galaxy S4 etkinliği davetiyeleri dağıtıldı

Galaxy S4'ün tanıtılacağı etkinlik hakkındaki detaylar yava yavaş netleşiyor...

Galaxy S4'e hazır mısınız?

Samsung, 14 Mart'ta tanıtacağı Galaxy S4 için hazırladığı siyah davetiyeleri göndermeye başladı. Bilindiği üzere şirket, Galaxy S4'ü Mobil Dünya Kongresi gibi farklı üreticilerin cepleri arasında tanıtmak yerine, özel bir etkinlikte göstermeyi tercih etmişti.

Samsung'un etkinliğe özel hazırladığı davetiyelerin üzerinde sadece beyaz bir kutu üzerinde "Unpacked" yazısı görünüyor. Davetiyenin arka tarafında ise "SAMSUNG UNPACKED 2013 Episode 1" yazılı. Bu ise aynı geçen senelerde olduğu gibi, 14 Mart'taki etkinliğin birkaç etkinliğin bir parçası olacağını gösteriyor, aynı önceki senelerde olduğu gibi. Kutu şeklinde açılan davetiye içinde Samsung'un Unboxed web sitesinde kullanılabilen bir kod yer alıyor. Bu sayfada ise medya mensuplarının etkinlik için kaydolmasını sağlayan bir form yer alıyor.

Samsung'un YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak olan etkinliğin ABD'de düzenleniyor olması, Galaxy S4'ün Amerika'da daha erken satışa çıkacağının ipucunu veriyor olabilir. S4'ün Avrupa'da Mart ayının sonlarında veya Nisan'ın başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları