Galaxy S8'i Çalışırken Gösteren Yepyeni Kareler!

Galaxy S8'i çalışırken gösteren yeni fotoğraflar, Samsung'un tanıtımının 1 ay öncesinde internete sızdı!

Galaxy S8, yine tamamen sızdı!

Büyük tanıtıma bir ay kala Galaxy S8'i net biçimde gösteren sızıntılar gelmeye devam ediyor. BGR'den gelen yeni kareler, telefonun 5,8 inç'lik modelini farklı açılardan gösteriyor.

Önceki sızıntılarla ve Evan Blass'tan gelen son sızıntıyla uyum içindeki yeni fotoğraflarda büyük ihtimalle gerçek Galaxy S8'i görüyoruz. Telefonun ekranı, önceden gördüğümüz karelerde olduğu gibi neredeyse tüm ön yüzü kaplıyor. Ön tarafta home düğmesi artık yer almazken Samsung logosuna da rastlanmıyor.

Galaxy S8'i Çalışırken Gösteren Yepyeni Kareler!

Önceki sızıntı basın için hazırlanan bir görseldi, bu yüzden bu sızıntı, telefonu açıkken net biçimde gösteren ilk fotoğraf olma özelliğine sahip. Buna karşın alt taraftaki gezinti düğmeleri dışında giriş ekranındaki arayüz, Galaxy S7'ye kıyasla çok farklı görünmüyor.

Galaxy S8'i Çalışırken Gösteren Yepyeni Kareler!

Halen bilmediğimiz detaylar arasında ise cihazla birlikte gelmesi beklenen dijital asistan Bixby'nin nasıl çalıştığı, cihazın fiyatı gibi birkaç önemli bilgi var.

Galaxy S8'i Çalışırken Gösteren Yepyeni Kareler!

BGR'den gelen fotoğraflarda Galaxy S8'in arka tarafı görünmüyor. Parmak izi tarayıcısını içeren yeni home düğmesi, önceki sızıntılara göre arka yüzde, kameranın yanında yer alıyor. Bu sızıntıyla birlikte Galaxy S8'in bir kulaklık girişinin olduğu bir kez daha doğrulanmış oldu.

Okuyucu Yorumları