Galaxy S8'i S7 Edge ile Karşılaştıran Yeni Sızıntı!

Galaxy S8'i iPhone 7 ve Galaxy S7 Edge ile yan yana koyduğunuzda hangisi daha büyük görünecek? Cevap belli oldu!

Galaxy S8, iPhone 7 ve S7 Edge'e karşı!

Galaxy S8'i piyasadaki diğer telefonlarla karşılaştıran diyagramı birkaç gün önce görmüştük. Şimdi ise karşımızda, Samsung'un sıradaki amiral gemisini diğerleriyle gerçek fotoğraflarda karşılaştıran bir sızıntı var.

SlashLeaks tarafından paylaşılan görüntülerde Galaxy S8'in 4,7 inç'lik iPhone 7'den fark edilir ölçüde büyük olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte telefon o kadar da büyük değil, çünkü ekranı daha büyük olmasına rağmen 5,5 inç'lik Galaxy S7 Edge'den biraz daha küçük görünüyor. Galaxy S8'in 5,8 inç'lik bir ekrana sahip olduğuna inanılıyor.

Samsung'un "phablet" boyutlarındaki bir ekranı "normal" sayılabilecek boyuttaki bir gövdeye sığdırabilmesinin sırrı, ekranın etrafındaki bölgeyi küçültmüş olmasında ve home düğmesini kaldırmasında gizli.

Galaxy S8'i S7 Edge ile Karşılaştıran Yeni Sızıntı!

Playfuldroid'in paylaştığı görüntüler ise Galaxy S8'i ekranı açıkken gösteriyor. Mavi, beyaz, gri renkli modelleri görünen Galaxy S8'lerin renkleri, ön çerçeveye kadar uzanıyor. Gördüğümüz telefon, sanal home düğmesi, üst taraftaki fazladan sensör (muhtemelen iris tarayıcısı) gibi daha önce gördüğümüz özellikleri doğruluyor.

Artık hakkında genel bir fikre sahip olduğumuz Galaxy S8'in tanıtımı, 29 Mart'ta gerçekleşecek.

Okuyucu Yorumları