Galaxy S8'in DeX Station Aksesuarı Göründü!

Galaxy S8'i büyük ekrana bağlayıp "PC gibi" kullanmanızı sağlayacak olan Desktop Experience Station, bu sefer gerçekten göründü!

İşte Galaxy S8'i PC'ye dönüştüren cihaz!

Samsung'un Galaxy S8 için sunacağı Desktop Experience Station aksesuarının çizimlerini daha önce görmüştük. Şimdi ise Winfuture.de sayesinde cihazın gerçek görüntüsüne bakma şansı elde ettik.

Samsung'un kablosuz şarj cihazını hatırlatan DeX Station, aslında oldukça farklı bir cihaz ve Galaxy S8 ile Galaxy S8+'a PC benzeri işlevsellik kazandırıyor. Bu cihazda kablosuz şarj desteği bulunmasa da, üzerinde iki standart USB 2.0 portu, 100Mbps ethernet portu ve 4K ekranlara 30fps sağlayabilen bir HDMI portu bulunuyor. İçinde bir fan da bulunduran istasyon, Galaxy S8'i PC gibi kullanmanızı sağlarken, onu serin tutmayı ihmal etmiyor.

Galaxy S8'in DeX Station Aksesuarı Göründü!

DeX station'ın tam olarak hangi PC işlevlerini sunacağı şimdilik merak konusu. 29 Mart'taki Galaxy S8 tanıtımında Samsung'un DeX'in işlevleriyle ilgili bilgi vermesini de bekleyebiliriz. Sammobile'a göre aksesuarın fiyatı 149,99 euro olacak.

Okuyucu Yorumları