Galaxy S8'in Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Sızmayan yanı kalmayan Galaxy S8'in renk seçenekleri ve fiyatları ortaya çıktı!

Galaxy S8'in fiyatı ortaya çıktı!

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın nasıl görüneceğini bildiğimiz gibi, ne zaman tanıtılacaklarını da artık biliyoruz. Bilmediğimiz sayılı şeylerden biri, telefonların hangi fiyatlarla ve renk seçenekleriyle geleceğiydi ancak artık bunları da öğrenmiş olabiliriz.

Samsung, bu bilgiyi 29 Mart'tan önce tabi ki doğrulamayacak ancak yeni bir rapor, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın üç farklı renk seçeneğiyle geleceğini söylüyor. İddiaya göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, "Silver", "Black" ve "Violet" olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelecek. "Violet" yani menekşe, Samsung'un amiral gemilerinde pek rastlamadığımız bir renk. Rapor, 5,7 inç'lik Galaxy S8'in 799 euro, 6,2 inç'lik Galaxy S8 Plus'ın ise 899 euro fiyatla satışa sunulacağını da söylüyor. Bu bilgiler doğruysa Galaxy S8'ler, Galaxy S7 ve S7 Edge'den biraz daha pahalı olacak demektir.

Bilgilerin hiçbiri doğrulanmadığından, yeni bilgiler gelene kadar sabırlı olmakta fayda var. Galaxy S8'in ortaya çıkacağı 29 Mart'taki Samsung tanıtımından son gelişmeleri CHIP Online'da bulabileceksiniz.

Okuyucu Yorumları