Galaxy Watch 5 işte böyle görünecek: Çok net bir sızıntı daha geldi

Samsung’un bir sonraki akıllı saati Galaxy Watch 5'in 3 boyutlu görüntüleri, saatin nasıl görüneceğini çok net bir biçimde ortaya koyuyor.

Galaxy Watch 5 işte böyle görünecek

Samsung’un önümüzdeki ay katlanabilir akıllı telefonları ve daha fazlasını tanıtacağını biliyoruz. Bunlar arasında Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri bulunurken, bunlara ilave olarak kulaklık ve saat ürünlerini de tanıtacak olan Güney Koreli şirketin farklı sürprizleri olup olmayacak mı bunu tanıtımda göreceğiz. Ancak tanıtacağı cihazlardan biri olacak olan Galaxy Watch 5’in artık pek de sürpriz olmayacağını söyleyebiliriz.

91mobiles aracılığıyla sızan 3 boyutlu görüntülerde görünen Galaxy Watch 5, 2 farklı renkte gelecek gibi duruyor. Siyah, beyaz, mavi ve gri titanyum renklerinde olacak gibi görünen Galaxy Watch 5’in ayrıca Pro sürümü de olacak ve o da Galaxy Watch 5 Pro olarak anılacak. Saatlerin ayrıca Wi-Fi ve LTE varyantları da olacağı sızıntılarda ifade ediliyor.

Saatlerin 2 farklı boyutta satılacağı düşünülecekken, ekranlarının Gorilla Glass korumalı dairesel Super OLED ekranlara sahip olması bekleniyor. İvmeölçer, jiroskop, kalp atış sensörü, GPS, vücut kompozisyonu ve EKG içerecek olan modellerin suya ve toza karşı dayanıklılık gösterebilmesi için IP68 sertifikasına sahip olacağı da öngörülüyor.

Şimdilik Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro hakkında daha fazla detay yok. Ancak tanıtıma kadar çok daha fazlasını göreceğimize eminiz. Fiyatlar ise şimdilik belli değil. Bekleyip göreceğiz.