Samsung'un yeni telefonu henüz tanıtılmasa da, satış sayfası şimdiden ortaya çıktı

Galaxy Z Fold 4 Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Ama lansmandan önce, Amazon sayfalarında görünmeye başladı bile...

Tanıtılmadı ama satış sayfası açıldı

Çarşamba günü gerçekleşecek olan Samsung Unpacked lansman etkinliği öncesinde, Amazon Hollanda'da Galaxy Z Fold 4 için hazırlanan satış sayfası erkenden ortaya çıkmış gibi görünüyor. Sayfa herhangi bir fiyat içermiyor ancak birçok ayrıntıyı ortaya koyuyor.

Sayfadaki görseller, katlanabilir telefonun 6,2 inç dış ekran ve 7,6 inç iç ekran ile selefiyle aynı ekran boyutlarına sahip olacağını gösteriyor. Görünüşe göre her iki ekran da 120Hz yenileme hızına sahip olacak.

Sayfada Galaxy Z Fold 4 için yeni bir S Pen kılıfı da gösteriliyor.

Amazon Hollanda, S Pen kılıfı ve ekran detaylarının yanı sıra yeni telefonun rengini bej olarak listeledi. Ancak bu renk adı nihai olmayabilir. Listelemenin bulunduğu görsellerden biri de telefonu siyah veya koyu gri renkte gösteriyor. Yeni S Pen kılıfı ise gri görünüyor.

Görseller, Samsung telefonlar için yeni yazılımları da ortaya çıkartıyor. Galaxy Z Fold 4'e yüklenecek yazılımın belirli detayları Amazon Hollanda'da listelenmezken, fotoğraflar Android 12L'nin teaser fotoğraflarına çarpıcı bir benzerlik gösteriyor. .Android, 12L yazılımını geçen yılın sonlarında duyurdu ve katlanabilir telefonlar için güncelleme sözü verdi.

Ancak, fotoğraflar ile 12L tanıtım fotoğrafları arasında bazı küçük farklılıklar bulunuyor. Sayfada yer alan fotoğraflarda, görev çubuğunda birkaç ek düğme görünüyor.