Game of Thrones, muazzam bir belgeselle taçlanıyor

Dünya'nın en popüler TV Serisi Game of Thrones (Taht Oyunları), 19 Mayıs 2019'da muhteşem bir finalle TV'ye veda edecek. Ancak efsane son bulmayacak.

GoT'den 2 saatlik belgesel geliyor!

Merakla beklediğimiz günler gelip çattı. 20 günden kısa süre içinde, 17 Nisan 2019 tarihinde Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) sekizinci ve final sezonunun ilk bölümü, dijital platform HBO üzerinden, beyaz perde vasıtasıyla on milyonlarca kişi ile buluşacak. Yapım, 19 Mayıs 2019 tarihinde 60 dakikayı aşan bir finalle, veda edecek.

HBO, Game of Thrones'tan vazgeçmeye niyetli değil. Stüdyo bu konuda son derece haklı zira Taht Oyunları efsanesinde hala gizli kalmış sayısız sır mevcut. HBO, yapımın belgeselini çekmek için dünya çapındaki İngiliz yönetmen Jeanie Finlay (Orion: The Man Who Would Be King) ve arkadaşları ile anlaşma sağladı.

Yapımın finalinden bir hafta sonra kapsamlı bir A Game of Thrones belgeseli, HBO'da yer alacak. Bu belgeselde karakterlere ağırlık verilecek. Doğal olarak bu karakterleri canlandıran oyuncuların en içten röportajlarına ve özel hayatlarındaki bazı ilginç ayrıntılarına da yer verilecek.

Game of Thrones: The Last Watch isimli, Kuzey İrlanda'da filme alınan belgesel, 26 Mayıs 2019 tarihinde HBO tarafından yayınlanacak. David Benioff ve D. B. Weiss tarafından yönetilen dizinin final sezonunda; Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Liam Cunningham, Sophie Turner, Maisie Williams ve Alfie Allen gibi birbirinden popüler oyuncular yer alacak.

Okuyucu Yorumları