Gece görüşlü telefon: Lumigon T3...

Tamamen karanlık ortamlarda bile fotoğraf çekebilen ilk telefonla tanışın! İşte Lumigon T3...

Akıllı telefonlarda bir ilk!

Danimarkalı firma Lumigon'un 'Lumigon T3' adlı akıllı telefon modeli daha önce hiçbir akıllı telefonda karşılaşmadığımız bir özelliğe sahip: "Gece Görüşü".

Halihazırda iki sürümle gelen ve önümüzdeki günlerde de Siyah, Beyaz Elmas ve Beyaz Altın olmak üzere üç sürümü daha görücüye çıkarılacacak bu model dünyanın bir 2K HD Night Vision kameraya sahip ilk akıllı telefonu. Cihaz bu kamerası sayesinde tamamen karanlık ortamlarda da fotoğraf çekip video kaydedebiliyor.

Marine-grade 316 paslanmaz çelik gövde ve Corning Gorilla Glass 4 teknolojisine sahip cihazın 4.8 inç boyutundaki Super AMOLED ekranı 720p çözünürlüğünde. Android 6.0'yla gelen cihazda MediaTek Helio X10 2.2 GHz 64-bit sekiz çekirdekli CPU mevcut. 3 GB RAM desteğine sahip cihazda 128 GB'lık dahili depolama alanı var.

T3'ün arka paneldeki 4 megapiksel'lik gece görüşü kamerası çift kızılötesi flaş ışığı desteğine sahip ve bu sayede tam bir karanlıkta bile son derece kaliteli kareler elde edebiliyor.

Normal fotoğraflar için de cihazın ayrıca bir 13 megapiksellik otomatik odaklanma ve çift ton flaş desteğine sahip bir ana kamerası da mevcut. Ön tarafta ise 5 megapiksellik tek flaş ışıklı bir selfie kamerası yer alıyor.

Lumigon T3'ün en temel modeli 925 dolardan başlıyor. Cihazın Siyah Altın sürümü ise 1.200 dolar.

Okuyucu Yorumları