GeForce RTX 2060, Şimdi de EEC'de Göründü

Beklenen ekran kartı Nvidia GeForce RTX 2060'ın varlığı, bu kez devlete yapılan başvurularla doğrulandı!

GeForce RTX 2060 gerçeğe dönüşüyor

Nvidia GeForce RTX 2060'ın varlığını sızan görüntüler ve hız testi raporları sizin için yeteri kadar ispatlamadıysa, gelen yeni detaylarla ikna olabilirsiniz.

Avrasya Ekonomik Komisyonu'na (EEC) göre Gigabyte, GeForce RTX 2060'ın kırk farklı modelini kaydettirebilmek için mesai harcıyordu ve bunu başardı. Model sayısının bu kadar çok olması, sadece farklı fiyatlarda seçeneklerin değil, 6GB, 4GB ve 3GB video belleğine sahip modellerin de olacağının işaretini veriyor. Dahası Gigabyte, farklı bellek türlerini kullanan grafik kartlarını da kaydettirmiş bulunuyor. Kullanılabilecek bellek türleri arasında GDDR6, GDDR5X ve GDDR5 var.

GeForce RTX 20 serisinin şimdiye kadarki en önemli sorunu, yüksek fiyatıydı. Gigabyte'ın ekran kartının bu kadar çok çeşitle gelmesi, bu sorunu daha ciddi hale getirebilir ve kafaları karıştırabilir. Elbette firma, mümkün olan her çeşidi kaydettirip, sadece birini de üretebilir. Bu yüzden bu başvurularda çok fazla kaybolmamakta fayda var.

Nvidia'nın Ocak'ta CES 2019'da gerçekleşecek basın konferansı, RTX'in devamı hakkında merak edilenleri ortaya çıkaracak.

Okuyucu Yorumları