Geleceğin iPhone'ları İçin Yeni İpucu!

Apple ve LG arasındaki yeni anlaşma, belki bir sonraki iPhone'da değil ama 2018 model iPhone'larda ne göreceğimizin ipucunu veriyor...

Geleceğin iPhone'ları için yeni ipucu!

Apple'ın sıradaki iPhone için tam olarak hangi hazırlıklar içerisinde olduğunu şimdiden kestirmek elbette kolay değil. Fakat firmanın, bir sonraki için olmasa da, 2018 model cihazlarda gerçekten "esnek" bir şeyler düşündüğüne dair olasılıklar giderek güçleniyor.

Konuyla ilgili etnews'de yer alan iddiaya göre LG Displays ve Apple arasında yapılan bir anlaşma doğrultusunda LG, Cupertinolu firma için katlanabilir OLED paneller üretecek.

Bu söylentiyle birlikte Apple'ın iPhone 8 olduğu düşünülen bazı modellerinde OLED ekran üzerinde durduğu iddialarını da göz önünde bulundurursak, firmanın gelecekteki iPhone'larında atacağı adıma dair tablo da biraz belirginleşiyor.

LG'nin de geçtiğimiz aylarda katlanabilir, yarı saydam bir tablet ekran prototipi için patent aldığını da hatırlatalım. Samsung'un da ayrıca katlanabilir ekran konseptiyle ilgili önemli adımlar attığı ve böyle bir cihazı önümüzdeki yıl piyasaya süreceğini de ekleyelim.

Bahsi geçen raporda Apple'ın yanında ayrıca Microsoft ve Google'ın da LG'nin ekranlarıyla ilgilendiği ve bu firmaların da 2018'de katlanabilir ekran üretimine başlayacağı ifade ediliyor.

Okuyucu Yorumları