Gezi Parkı interneti kasıp kavuruyor!

Taksim'de başlayıp giderek büyüyen Gezi Parkı hareketi, internette de büyük yankı buldu!

Gezi Parkı internete taştı!

İstanbul'un dışına taşan, hatta dünyanın ilgisini üzerine çeken Gezi Parkı protesto gösterileri, Twitter gibi sosyal ağlarda geniş yankı bulurken Türkiye'ye özel verdiği hizmetlerle öne çıkan Yandex de boş durmadı.

Facebook ve Twitter, Gezi olaylarıyla ilgili paylaşımlarla, fotoğraflarla ve hatta kullanıcıların kendi yaptığı canlı yayınlarla dolup taşarken, Twitter'in Türkiye'deki "Trending Topic"leri tamamen Gezi Parkı'na ayrılmış durumda. Haberi hazırladığımız an itibariyle Twitter'daki Gündem etiketleri şöyle sıralanıyordu:

#SesVerTürkiyeBuÜlkeSahipsizDeğil, #TürkiyemDireniyor, #direngaziparki, #provokasyonaGELMİYORUZ, #GeziParkıCanlaBaşla, Her Yer Taksim Her Yer Direniş, Mesele AkPartiDüşmanlığı, Kadıköy'den Taksim'e, GazeteAlmaTVİzleme SessizÇığlıkOlTürkiye, MUSTAFA KEMAL'in ASKERLERİYİZ

Rusya merkezli web portalı Yandex ise oluşturduğu "Gezi Parkı" özel bölümüyle olaylar konusundaki duyarlılığını sergiledi. Bölüm içerisinde hareket ile ilgili son gelişmeler, farklı kaynaklardan alınan başlıklar listeleniyor.

Okuyucu Yorumları