Google'dan Android'e yeni kamera uygulaması!

Google, kendi ceplerine özel bir Andorid uygulamasını daha geliştirerek tüm ceplere sundu!

İşte yeni kameranız!

Google, kendi kamera uygulamasını Google Play üzerinden tüm cepler için indirmeye sundu. Android 4.4 KitKat'takinden biraz farklı görünen uygulama, daha temiz bir arayüze ve birkaç geliştirmeye sahip.

Google'a göre Google Camera uygulamasındaki yeni Lens Blur işlevi, geniş optik sistemlere gerek duymuyor ve tüm optimizasyon tekniklerini telefon üzerinde kullanarak etrafın 3 boyutlu bir modelini oluşturuyor. Bu şekilde bir nesnenin ön plana çıkmasını, geri kalan alanların bulanık görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Örnekler için ikinci sayfamıza göz atabilirsiniz. Photo Sphere işlevine de sahip uygulama, ön izlemeleri her zaman yüzde 100 boyutunda gösteriyor, böylece çekmeden ekranda gördüğünüz fotoğraf ile kaydettiğiniz fotoğraf, aynı oluyor.

Uygulama basitliğe önem verdiğinden, ihmal ettiği birkaç işlev de var. Örneğin beyaz dengesi ayarını bulmanız mümkün değil. Modlar arasında geçiş yapmak için Moto X'te olduğu gibi soldan içeriye doğru sürüklemeniz yeterli oluyor.

Lens Blur'la çekilmiş iki fotoğraf ve indirme bağlantıları, ikinci sayfada.

Lens Blur'dan iki örnek, indirme bağlantıları!

Lens Blur'dan iki örnek, indirme bağlantıları!

Android 4.4'lü ceplerde Google Camera'yı hemen denemek için

Android 4.4 KitKat ve üzeri ile çalışan tüm Android'li cep ve tabletlerle uyumlu olduğu bilgisi verilen Google Camera, Google Play'den indirilebiliyor. Android 4.4'lü cihazınızın desteklenmediği hatasını alıyorsanız, alternatif olarak APK dosyasını buradan veya buradan direkt olarak indirebilirsiniz.

Google'dan Android'e yeni kamera uygulaması!
Okuyucu Yorumları