Google: "Nexus kameraları muhteşem olacak!"

Google, Nexus 4'te kimilerince hayal kırıklığı yaratan bu "şey" hakkında çok iddialı bir söz verdi!

Google'dan "düzeltme" sözü!

Google, zaman zaman sert eleştiriler alan Nexus telefonlarındaki kameralarını geliştirmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Google+ patronu Vic Gundotra, gelecek nesil Nexus cihazların "çılgınlık derecesinde muhteşem kameralara sahip olacağını" söyledi.

Gundotra'nın Google+ hesabından yaptığı kamera açıklamasına yorum yapan Sizar Adam adlı kullanıcı ise, "Artık çıkacağımız gezilerde ağır kameralar taşımaktansa sadece Nexus cihazımızı yanımızda bulundurmak yeterli olacaktır. Böyle bir şey mümkün mü peki?" sorusuna Gundotra böyle cevap verdi: "Nexus telefonlar için çılgınlık derecesinde muhteşem kameralar üretmeye and içtik. Sadece bekleyin ve görün."

Gundotra'nın beklentileri fazlasıyla yükselten açıklaması, arama devinin gelecek nesil Nexus cihazı için hangi üreticiyle veya nasıl bir teknoloji üzerinde çalıştığı sorularını da beraberinde getirdi. Serinin son telefonu olan LG üretimi Nexus 4'ü hatırlayacak olursak, cihaz sahip olduğu 8 megapiksel kamerasıyla "daha iyi olabilirdi" yorumlarına maruz kalmıştı.

Bakalım arama devi, birçok kesim tarafından burun kıvrılan telefonlarını yeniden çekici hale getirebilecek mi...

Okuyucu Yorumları