Google Win 7 rüzgarını kesmekte kararlı...

Google Windows 7 rüzgarını kesmekte kararlı: Son reklam kampanyası "Going Google" MS'i kızdıracak...

Google'dan MS'e sert darbe!

Google şimdiye kadar parıl parıl ışıklandırılmış reklam tabelalarından uzak duruyordu. Ancak Ağustos'ta bu değişti.

Google'ın yeni reklam kampanyası, Microsoft müşterilerini anlaşmalarını yırtıp atmaya ve Google'ın kollarına koşmaya çağırıyor. Google müşterileri çekmek için büyük rakamları ortaya koyuyor: Google Apps şu anda 2 milyon iş yerinde, 40 dilde ve 20 milyon insan tarafından kullanılıyor.

"Going Google" kampanyası Amerika'da kalmıyor, İngiltere, Fransa, Kanada, Avustralya, Japonya ve Singapur'a da yayılıyor. Bu kampanyalar sayesinde Google şimdiden birkaç büyük müşteri kazanmış durumda. Konica Minolta, Rentokil Initial, TOTO, Motorola, Heinz ve BP bu şirketler arasında yer alıyor.

Google'dan Oliveri ve Leung "Bu şirketler artık e-posta sunucuları ve güncellemeler ile uğraşmak zorunda değiller. Şimdi bu şirketlerin çalışanları paylaşılan dokümanlarını takvimlerin, Gmail ve daha fazlasının keyfini sürüyor" diyor.

Google'ın işletim sistemi Chrome OS çıktığında, bu ofis kampanyasına işletim sistemi de dahil olacak. Windows 7 çıkmadan hemen önce düzenlenen bu kampanya Google – Microsoft savaşının önümüzdeki günlerde oldukça şiddetli geçeceğinin bir göstergesi.

Okuyucu Yorumları