Google’ın merakla beklenen Pixel Tablet’i, tanıtıma 1 gün kala tamamen sızdı

Google, uzun süredir merakla beklenen Pixel Tablet’ini yarın, I/O etkinliğinde tanıtacak. Ama tabletin özellikleri, daha şimdiden tamamen ortaya çıktı.

Tanıtımına 1 gün kala tamamen sızdı

Google Pixel Tablet'in beklenen lansmanına sadece bir gün kaldı. Ama Amazon'un Japonca web sitesinde yayınlanan (ve şu anda kaldırılmış olan) bir sayfa, 11 inç’lik tabletin 8 GB RAM’e, 256 GB'a kadar depolama alanına ve Tensor G2 yongasına sahip olacağını şimdiden ortaya koymuş durumda.

Sayfada cihazın 2.560 x 1.600 çözünürlüğe ve 500 nit parlaklığa sahip, USI 2.0 stylus desteği sunan bir LCD ekranla geleceği söyleniyor. Cihazın ön ve arkasında iki adet sekiz megapiksel kamera, dörtlü hoparlör, üç mikrofon, bir USB-C şarj bağlantı noktası ve Wi-Fi 6 desteği dikkat çeken diğer özellikler arasında sayılabilir.

Sızan sayfada tabletin 128 GB depolama alanı sunan modelinin 79.800 Yen (yaklaşık 591 dolar) şeklinde fyatlandırılacağı görünüyor.

Pixel Tablet'in Çarşamba günü Google'ın I/O etkinliğinde tamamen tanıtıldığını göreceğiz. Ve tabii ki ona Piksel 8 ve 8 Pro’nun eşlik etmesi bekleniyor.