Google'ın Pixel'inden şaşırtan sızıntı!

Google'ın yarın resmi olarak tanıtacağı Pixel telefonuna dair çok net bir görsel, çok ilginç bir biçimde sızdı!

Google'ın Pixel'inden şaşırtan sızıntı!

Google'ın büyük bir merakla beklenen yeni Pixel modeline dair ilginç bir sızıntı ortaya çıktı. 4 Ekim'de gerçekleştirilmesi beklenen resmi tanıtımın öncesinde Kanadalı operatör Bell, Google'ın yeni Pixel telefonunun görselini içeren bir sızıntı gerçekleştirdi.

Sızıntının gerçekleştiği sayfanın başlığı ve URL'si her ne kadar Samsung'un Galaxy Note 7 cihazı için bir ön sipariş sayfası görünümü verse de adrese gidildiğinde karşılaşılan görüntü oldukça farklı.

İlk olarak Steve Hemmerstoffer adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen sayfada kişisel bilgilerinizi ve halihazırda bir Bell müşterisi olup olmadığınızı paylaşabileceğiniz bir form yer alıyor. Diğer yandan sayfa üzerinde ayrıca "An error occured [sic] while processing your request," şeklinde bir uyarı mesajı da bulunuyor.

Google'ın 4 Ekim'de gerçekleştirilecek etkinliğinde Pixel ve Pixel XL cihazlarının yanında ayrıca bir Daydream VR başlık, 4K'yı destekleyen Chromecast ve firmanın Amazon'un Echo'suna rakip olmasını hedeflediği Google Home gibi ürünler de tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları