Google'ın Tablet Bölümüne Ne Oldu?

Resmi Android web sitesinde bir anda kaybolduğu fark edilen bölüm, tam da dedikoduların kapısını açmıştı ki gerçek ortaya çıktı!

Önce gitti, sonra geri döndü

Google'ın Android sitesinde bir anda gözden kaybolan tablet bölümü, firmanın tabletlerden vazgeçtiği dedikodularına yol açtı. Ancak çok geçmeden yaşananların bir hata eseri olduğu anlaşıldı.

Google'ın Tablet Bölümü Bir Anlığına Kayboldu!

Google'ın Tablet Bölümü Bir Anlığına Kayboldu!

Tablet bölümü, Android web sayfasındaki menüde "wear" ve "TV" arasında bulunuyordu. Bu bölüme tıkladığınızda tablete özel bazı uygulamaları ve öne çıkan Android'li tablet modellerini görüyordunuz. Internet Archive'a bakıldığında bölümün 31 Mayıs'ta kaybolduğu anlaşılıyor.

Sadece Hataydı

Çok geçmeden geri gelen Android bölümü ve Google'ın platform ve ekosistem bölümü başkan yardımcısı Hiroshi Lockheimer'ın açıklaması, her şeyin bir bug'ın eseri olduğunu ortaya koydu. Tweet'e göre bir bug, site güncellendikten sonra bölümün kaybolmasına yol açtı.

Tablet bölümünün görünmemesi, firmanın tabletlerden vazgeçip Chromebook gibi diğer cihazlara odaklanabileceği gibi düşüncelere yol açmıştı. Ancak en azından şimdilik böyle bir şey yok ve Google'ın Android'li tabletlere olan desteği, her zaman olduğu gibi devam ediyor.

Okuyucu Yorumları