Googl'ın Donanım Atağı Tam Gaz Devam Ediyor!

Google, yeni Pixel telefonları, Wi-Fi ve Home cihazları, DayDream VR başlığı gibi donanımlardan sonra, bir yeni donanım için daha hazır!

Googl'ın donanım atağı tam gaz!

Google'ın kendi donanımını satmak adına önemli adımlar attığı söylenebilir. Evan Blass'tan gelen bir iddiaya göre, Google tarafından üretilen saatler önümüzdeki yılın başlarında sunulacak.

Bu söylenti daha önce de ortaya çıkmıştı ancak artık "Made by Google" donanım etkinliğinin ardından içerik hakkında daha fazla bilgi sahibiyiz. Firma, bu etkinlikte Pixel, DayDream View başlığı, Chomecast Ultra, Google WiFi ve Google Home ürünlerini göstermişti.

Görünene göre bu etkinlik, Google'ın sadece bir kere yaptığı bir şey olmayacak. Google, Motorola'nın mobil bölümü eski lideri Rick Osterloh'u donanımın yeni kıdemli başkan yardımcı olarak belirlemiş durumda. Ayrıca özel bir Made by Google internet sitesi de bulunmakta ve bütün araçlar burada tanıtılıyor.Etkinlikteki neredeyse herkes, Google'ın hizmetlerinin ve firmanın her kullanıcı için bir "kişisel Google" kurma isteğinin donanım ve yazılım arasında ne kadar büyük bir bağlantı gerektirdiğinden bahsetmekteydi.

Bu yüzden de yeni bir saatin gerçekten mantıklı olduğu söylenebilir. Özellikle, derin bir yazılım yeteneği sunan üst seviye bir ürün bu konuda oldukça başarılı olacaktır.

Ancak Android Wear'ın Apple Watch'u yakalamak için daha çok yol ilerlemesi gerekmekte. Google'ın gerçekten bir rekabet sunması için Apple'ın benzeri özellikler sunan bir saat üretmesi gerekmekte. Apple'ın yeni ürünü olan Watch Series 2 çok daha parlak bir ekran, GPS takip sistemi ve su geçirmezlik özelliklerine sahip.

Okuyucu Yorumları