GTA V'in Wii U'ya gelme ihtmali var

Çok fazla ümitlenmeyin ama eğer bu konsola sahipseniz, sizi GTA V sürprizi bekliyor olabilir!

GTA V'den iyi haber var!

Geçtiğimiz günlerde ana karakteri ile tanıştığımız Grand Theft Auto V'e 2013'de kavuşacağımızı biliyoruz. 2013'ün en önemli oyunlarından biri olması muhtemel GTA V'in PC'ler yanında Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarına da çıkacağını öğrenmiştik. Yeni bir rapora göre ise Nintendo'nun henüz satışa sunulan konsolu Wii U da GTA V'in dünyasına girebilir.

Rockstar Games yaratıcılık başkan yardımcısı Dan Houser, diğer konsolların neden şimdiye dek onaylanmadığıyla ilgili soruya şu cevabı verdi: "Her olanağı gözden geçiriyoruz." Houser, "Size söyleyebileceğimin hepsi bu kadar" diyerek sözlerini bitirdi.

Houser'ın bu açıklaması, oyunun Wii U'ya geleceğine dair büyük bir ipucu vermese de, üzerinde durduğu bir nokta ümitleri artıracak nitelikte. Rockstar'ın Nintendo, Sony ve Microsoft'un aksine bir üçüncü parti ücretici olduğunu ve ortaklarını seçmede özgür olduğunu söylüyor. "İş olanağı ve piyasa bulma olanağı olan herhangi bir yerde istediğimiz şeyi yapabiliriz."

"Kendimizi teknolojiyi kullanan bir içerik şirketi olarak görüyoruz." "Biz teknoloji üretmiyoruz, onu en eğlenceli içeriği üretmek için kullanıyoruz."

GTA V'in Wii U'ya gelmesi halinde konsolun satışlarına olumlu bir etkide bulunacağı kesin.

Okuyucu Yorumları