Güç ve büyünün bitmeyen savaşı

Heroes of Might and Magic tutkunları için yeni, web tabanlı, ücretsiz ve tamamen Türkçe bir oyun...

Almeha'ya hazır mısınız?

Türkiye'nin lider oyun firması GGC, Türk oyunseverlere yeni bir oyunun daha müjdesini verdi. Kapalı Beta testlerine 20 Temmuz 2009 tarihinde başlanacak Almeha'da açıkçası yok yok!

GGC'nin kendi ekibi tarafından Türkçe'ye çevrilen ve aynı zamanda, haftanın 7 günü 24 saat Türkçe müşteri desteği alabileceğiniz oyun, sizlere bitip tükenmeyecek bir dünyanın kapılarını aralıyor. Uçsuz bucaksız haritalara, daha önce hiçbir oyunda denenmemiş flash uygulama teknolojilerine ve 3 boyutlu savaş sistemine sahip Almeha'da, her ırkın, erdemleri, güçleri, efsaneleri ve stratejileri birbirinden tamamen farklı.

GGC yönetici ortaklarından Evrim Levent Tanrıkut, Almeha'nın Türkiye'de büyük ses getireceğine inandıklarını ve daha şimdiden merakla bekleyen bir oyuncu kitlesinin oluştuğunu söyledi. Türkiye ve Avrupa'daki emsallerine kıyasla Almeha'nın eşsiz bri altyapıya sahip olduğunu belirten Evrim Levent Tanrıkut, bu oyun için 120 kişilik bir ekibin tam 3 sene boyunca çalıştığını açıkladı.

Oyuna www.almeha.com adresinden ulaşarak, siz de Elf, İnsan, Ork ya da Yaşayan Ölüler ırklarından birine hükmedebilir ve Almeha'yı geri kazanmak için müthiş mücadeleye katılabilirsiniz. Macera 20 Temmuz 2009'da başlıyor!

Okuyucu Yorumları