Hangi dijital fotoğraf makinesi?

Bu haftaki sorumuz dijital fotoğraf makineleri hakkında. Hangi dijital fotoğraf makinesi alınmalı?

CHIP Online Soruyor!

Bundan böyle her CHIP Online ziyaretçisi kendisini bir donanım test editörü olarak hissedebilir! Her hafta bir donanım bileşeni seçecek ve size o donanım bileşeni hakkındaki deneyimlerinizi soracağız. Bu sayfanın altındaki yorum bölümünü kullanarak o donanım kategorisi hakkındaki deneyimleriniz, eleştirileriniz, şikayetlerinizi diğer CHIP Online ziyaretçileri ile paylaşabileceksiniz.

Yanıtlarınızın kendi isminizin altında yayımlanması için yorum bölümüne yazmadan önce siteye giriş yapmayı unutmayın!

Bu hafta konumuz Dijital Fotoğraf Makineleri:

"Sizce bir kullanıcı yeni bir Dijital Fotoğraf Makinesi alacaksa hangi firmanın ürünlerini incelemeli? Dijital Fotoğraf Makinesi alırken nelere dikkat etmeli ve neler talep etmeli? Hangi Dijital Fotoğraf Makinesi markası hem fiyat hem de performans olarak en iyi sonucu veriyor? Hangi markanın hangi modelini almalıyız? Neden? Önerdiğiniz Dijital Fotoğraf Makinesinin diğerlerinden ne farkı var? Hangi firmanın hangi modeli, niye tercih edilsin?"

Yanıtınızı aşağıdaki formu kullanarak bize ulaştırabilirsiniz. Yapılan yorumlara karşı-yorum yapabilir, neden karşı çıktığınızı ve sunduğunuz alternatif önerileri de yazabilirsiniz.

Daha önce ne sormuştuk? CHIP Online ziyaretçileri ne dediler?

  1. Hangi Laptop?
  2. Hangi Mp3 çalar?
  3. Hangi monitör?
  4. AMD mi Intel mi?
  5. Cep telefonları
  6. Fareler

Okuyucu Yorumları