Hatalar iPhone X Reklamına Bile Sızdı!

iOS 11'de yaşanan ilginç sorunun Apple'ın yayınladığı yeni TV reklamında görünmesi, herkesi şaşırttı!

Hatalar iPhone X reklamına sızdı!

Yaklaşık altı ay önce yayınlanan iOS 11, yeni Files uygulamasından baştan tasarlanan uygulama mağazasına bir dizi yeni işlevle gelmişti. "Dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi" olma iddiasıyla gelen iOS 11, maalesef bazı sorunları da beraberinde getirdi.

Apple'ın önüne geçemediği sorunlar yüzünden iOS 11, ortalama olarak iki haftada bir güncelleme aldı. Sorunlar çok büyük olmasa da eposta uygulamasının Excange sunucularıyla çalışmaması, hesap makinesini çok hızlı kullandığınızda doğru hesaplamaması, otomatik düzeltmenin i harfini A yapması, donan ekran ve kulaklık kısmından çıkan çatlak sesler gibi problemlerle karşılaşıldı.

Bu sorunların tamamı onarılsa da bazı sorunlar gözden kaçmayı sürdürüyor ve Apple'ın iPhone X için hazırladığı son TV reklamında bu sorunlardan biri gözden kaçmadı. Yaklaşık bir dakikalık reklamda liseli bir kız, telefonun kilidini ona bakarak açıyor ancak 50. saniyeye dikkatle bakarsanız metnin kısa bir süreyle metin kutusunun dışına taştığını görebiliyorsunuz.

Onarılacak hataların çokluğu nedeniyle Apple'ın iOS 12'ye eklemeyi planladığı bazı işlevleri ertelediği söyleniyor. Bu yüzden firma, güvenilirlik ve performansa odaklanacak.

Okuyucu Yorumları