Her açıdan koruma: BullGuard 8

BullGuard, Internet Security 8 ile kapsamlı bir güvenlik paketini pazara sunuyor...

Her açıdan koruma

BullGuard, Internet Security 8 ile geniş kapsamlı güvenlik çözümünün en güncel sürümünü PC kullanıcıları için pazara sunuyor. Virüs ve casus yazılım tarayıcılarının yanında paket, bir güvenlik duvarı, spam filtresi ve yedekleme fonksiyonları sunuyor.

Zararlı yazılım tanımlamalarını BitDefender sunuyor. Davranışsal arama sayesinde tanınmayan zararlılar da bulunabilecek. Güvenlik duvarı Vista uyumlu ve Microsoft'unkinin yerine geçiyor.

Yedekleme özelliği dosyaları manüel veya otomatik olarak (harici) veri taşıyıcılarına veya BullGuard sunucularındaki online-depolama alanına kaydediyor. Her müşteriye bu iş için 5 GB depolama alanı sunulmuş. Kullanıcı dosya gezginiyle doğrudan online-sürücüye sanki yerel sabit diskmiş gibi erişebiliyor.

Spam filtresi öğrenme yetisine sahip ve Outlook, Outlook Express, Thunderbird ve Windows Mail gibi programlarla bütünleşebiliyor. Teknik zorluklar meydana geldiğine BullGuard destek birimi çalışanları uzaktan erişim ile kullanıcının masaüstüne müdahale edip doğrudan sorunu çözebiliyorlar.

BullGuard Internet Security 8.0, bir senelik lisans ile yaklaşık 100 $ değerinde. Tüketici yazılımı üç farklı bilgisayara kurabiliyor.

Okuyucu Yorumları