Her hafta 100 evli erkeği baştan çıkartmaya çalışıyor

Madeline Smith isimli güzel bir kadın, neredeyse her hafta, evli veya ilişkisi olan 100 erkeği tuzağa düşürmeye çalışıyor. Ama bunu düşündüğünüz gibi dolandırıcılık için değil, kadınlar için yapıyor.

Her hafta 100 evli erkeği baştan çıkartmaya çalışıyor

Madeline Smith ismini duymamış olabilirsiniz. Ama o, aslında ilginç bir işe sahip. Sosyal medyada ya da direkt olarak kendisine ulaşan kadınlar için, eşlerinin ya da partnerlerinin sadakatlerini belirliyor. Başka bir deyişle, erkeklerin kadınları aldatıp aldatmadığını ortaya çıkartıyor

Madeline Smith isimli kadın, her hafta neredeyse 100 erkeğe sosyal medyadan ulaşarak, onlarla flört etmeye çalışıyor. Çekici bir kadın olan Madeline, bu girişimlerin %80'inden olumlu dönüş aldığını söylüyor.

Madeline, sosyal deneyinin detaylarını anlatırken aynı zamanda, eşinin sadakatinden şüphe duyan kadınlar için çalışmaya devam ettiğini de söyledi. Ayrıca kadınlara aldatıldıklarını anlamaları ve ihaneti yakalamak için gerekenleri de anlattı.

Madeline'e göre ihaneti şu yöntemlerle yakalamak mümkün.

1. Telefonu saklamak

Bazı evlilikler on yılı devirdiği halde, eşlerin hala birbirinden telefonlarını sakladığını, birbirlerine şifrelerini vermediklerini vurgulayan Madeline, bunun ilişkide sorun olduğunun, bir ihanet şüphesinin en güçlü delili olabileceğini vurguluyor. Öte yandan unutmamak gerekiyor ki, adatmayı kafaya koymuş insan, delilleri telefonuna taşımayacak kadar iyi organize de olmuş olabilir.

2. Dijital casus uygulamalarından destek almak

Madeline, şüpheci kadınlara eşinin telefonuna veya bilgisayarına bazı casus uygulamaları yükleme tavsiyesi veriyor. Aslında bu yöntem büyük oranda yasa dışı. Ancak ihanetten şüpheleniyorsanız ve boşanmaya niyetliyseniz, delil toplamak için avukatınıza danışarak, sizi yasal olarak zor duruma düşürmeyecek yöntemlerle delil toplayabilirsiniz. Ancak bu yöntemlerin bilincinde olmak aynı zamanda bir güvenlik önlemi olarak, başkalarının sizin güvenliğinizi riske atmaması için değerli.

3. Eşiniz hangi uygulamaları kullanıyor?

Aldatan eşler çoğu zaman, WhatsApp gibi doğrudan dikkat çeken uygulamalar kullanmak yerine, akla hayale gelmeyecek yöntemlerle haberleşirler. Örneğin, Google Docs üzerinde, paylaşımlı bir ofis dokümanı açarak, bunun üzerinde yazışabilirler. Siz eşinizi Word dosyalarının arasında çalışıyor sanırken, o metresiyle yazışıyor ve çıkacakları "iş gezisinin" planlarını yapıp kendilerine aşk oteli seçiyor olabilir. Bu nedenle eşinizin hangi uygulamaları hangi sıklıkla kullandığını bilmek önemli ipuçlarına ulaşmanızı sağlayabilir.

3. Google dokümanlar veya Microsoft 365 uygulamalarına dikkat

Online olarak paylaşımlı ofis dosyaları üzerinde çalışmaya izin veren uygulamalar, gizli yazışmalar yapmak için idealdir. Kimseye fark ettirmeden sayfalarca uzunluğunda yazışmalar yapabilirsiniz. karşıdan mesaj aldığınızda telefonunuz titremez, mesaj çalmaz, kimse bir Word dosyası üzerinde ihanet yazışması yaptığınızı düşünmez.

Bu dosyaların ilk 3-5-10-20 sayfası, çok sıkıcı iş raporları ile dolu olabilir ama mesela 57. sayfadan itibaren, ihanetin delilleri başlıyor olabilir. Bunları yakalamak gerçekten zordur. Yine de çok sık şekilde bu uygulamaların kullanılması, iş saatleri dışında bu uygulamalara fazlasıyla zaman ayırmak bir şüphe sebebi olabilir. Kimse ömrünü Word dosyalarının içinde geçirmez.

4. Tarayıcı geçmişinde mutlaka iz kalır

Hile yapanların tarayıcılarının arama geçmişlerini temizlemediklerini düşünürüz ama uzun süre yakalanmadan ihanet eden insanlar, zamanla güvenlik kurallarını ihlal ederler ve asla yakalanmayacaklarına inanırlar. İşte bu sırada tarayıcı geçmişini silmeyi bırakırlar. Alfabedeki her harfe basarak, hangi sitelere girdiklerine bakabilirsiniz. Arkadaş/sevgili arama sitelerini tarama geçmişinde bulduysanız, geçmiş olsun. Elbette bu ihanet anlamına gelmeyebilir. Belki sosyal medyada bir haberden bir linke gitmiş olabilir ama daha sıkı bir araştırma yapmak için şüphe edinmeye başlayabilirsiniz.

5. Telefonun konumlarını kontrol edin

GPS'e daha çok güvendiğimiz için eşinizin konum geçmişine de göz atmak isteyebilirsiniz.

Google kullanıcıları için navigasyon sistemindeki 'önceki varış yerleri' menü seçeneği eşinizin hareketlerini kayıt altına alabilir; Android kullanıcıları için Google Zaman Çizelgesi özelliği (Google Haritalar uygulamasında veya çevrimiçi olarak bulunur) benzer şekilde çalışır.

Eşiniz iPhone kullanıyorsa mutlaka bakmanız gereken bir yer var. Pek çok kişi bu izleme hazinesinin varlığından bile haberdar değil. Bir iPhone kullanıcısının sık kullandığı konumları Ayarlar, Gizlilik ve Güvenlik, Konum Hizmetleri, Sistem Hizmetleri ve ardından Önemli Konumlar bölümünde bulabilirsiniz.

Bu tür ayarları sürekli olarak devre dışı bırakmak veya silmek oldukça çaba gerektirir; bu nedenle, burada şansınız yüksek.

SON UYARI

Madeline, tüm ilişkilerde bazen ihanet/aldatma şüpheleri yaşanması normaldir diyor. Ancak yukarıdaki işaretlerin tümü oluşsa bile bu bir ihanet yaşandığı anlamına gelmeyebilir. Bu konuda "paranoyakça" davranmadan önce eşinizle karşılıklı konuşmayı denemek, iletişim kanalları açmak çok daha sağlıklı olacaktır. Haksız yere yapılacak suçlamaların, ilişkilere büyük zarar vereceğini unutmamalısınız.