Mark Zuckerberg ve Elon Musk'ın beklenen kafes dövüşünde yeni gelişme: Tehlikeye mi girdi?

Heyecanla beklenen "Zuck vs Musk kafes dövüşü" hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İki milyarderin dövüşü şu an için tehlikeye girmiş olabilir.

Zuckerberg ve Musk'ın beklenen kafes dövüşü tehlikeye mi girdi?

Büyük bir milyarder kavgaları izlemek isteyenler için kötü bir haberimiz var. Reuters tarafından duyulan özel bir ses kaydına göre, Mark Zuckerberg ile Elon Musk arasındaki kafes dövüşü gerçeğe dönüşmeyebilir. Yayına özel olarak sağlanan bir ses kaydında, yakın dövüş sporları ile şaşırtıcı derecede ilgili olan Zuckerberg, şirket içi bir görüşme sırasında Meta çalışanlarına “mümkün olup olmayacağından emin olmadığını” söyledi.

Zuckerberg’in maçla ilgili yorumları, sahneye çıkışından bu yana geçen haftalarda ilerlemesi yavaşlamış olan Meta’nın Twitter rakibi Threads hizmeti ile ilgili şirket çapında bir görüşme sırasında geldi.

Zuck, bu özel maç ihtimalinin tamamen ortadan kalktığını değil, sadece pek olası olmadığını söylediği için halen etkileyici bir Zuck - Musk mücadelesi izleme olasılığımız bulunuyor. X harfi için ilgisi giderek artan Musk, henüz bir yanıt yayınlamadı, ancak Zuckerberg’in son zamanlarda jiu jitsu’ya olan tutkusu göz önüne alındığında bir miktar rahatlamış olabilir.

Kafes dövüşünün, milyarder ikilinin son bir aydır tarih ve mekan konularını görüşmeye çalıştığı gösterişli bir Las Vegas etkinliği olması gerekiyordu. Zuckerberg en başından beri mücadele konusunda oldukça ciddi görünüyordu ve Musk sonunda durumu kabullenerek Meta CEO’suna “kafes dövüşüne hazır olduğunu" tweet attı. Ayrıca Musk, rakiplerinin üzerine çıktığı ve hiçbir şey yapmadan yattığı “mors” adı verilen harika bir hamleye sahip olduğunu da söyledi.

Eğitmen ve MMA efsanesi Alex Volkanovski’ye göre Zuck, bu meydan okumaya kesinlikle hazır görünüyordu. Ve Musk, genel olarak her şeyi bir şaka olarak ele alsa da, UFC şampiyonu Georges St-Pierre’den gelen bir eğitim teklifini kabul ederek ve podcast sunucusu Lex Fridman ile karşı karşıya gelerek bir nevi dövüşe hazırlandı. UFC başkanı Dana White da gazeteciler ile yaptığı bir görüşmede organizasyonun etkinliğe yardım etmeye hazır olduğunu söyledi.