HP'den düşük maliyetli, çok işlevli yazıcı!

HP'nin bu yeni yazıcı serisi ile uygun maliyetlerle daha fazla çıktı almak mümkün!

Düşük maliyetli, çok işlevli!

HP Officejet Pro 8600 Serisi, lazer yazıcılara kıyasla sayfa başı yüzde 50'ye varan düşük maliyet olanağı sağlıyor.

HP Officejet Pro 8600 Serisi, yazıcı, tarayıcı, faks ve fotokopi makinelerinin tüm özelliklerini tek bir yazıcıda topluyor. Aynı zamanda ePrint özelliği ile internetin olduğu her yerden baskı alabilme imkânı sunuyor.

Kartvizit Tarama ve Makbuz Tarama gibi yeni HP İş Uygulamaları, KOBİ'lere ve mikro işletmelere uygulamalarda kolaylık da sağlıyor.

Lazer yazıcılara oranla yüzde 50'ye varan daha düşük maliyetlerle profesyonel kalitede renkli belgeler yazdıran HP Officejet Pro 8600 Serisi, gelişmiş mürekkepleriyle solmaya, suya ve baskı kaymasına dayanıklı belgeler yazdırıyor. Düşük maliyetli, bağımsız mürekkep kartuşları kullanılan HP Officejet Pro 8600 Plus, dakikada 20 sayfa siyah/16 sayfa renkli baskı imkanı sunuyor..

İş uygulamalarına erişme, form yazdırma ve tuş görevlerini denetleme gibi işlemleri, hareket algılama özelliğine sahip geniş dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştirerek verimliliği artıran HP Officejet Pro 8600 Serisi'ne kablosuz olarak veya yerleşik Ethernet ile ya da doğrudan Yüksek Hızlı USB yoluyla bağlanmak mümkün.

AirPrint sayesinde iPad, iPhone veya iPod touch cihazlariyla da e-postaları, belgeleri, web sayfalarını ve daha fazlasını doğrudan yazdırabilen HP Officejet Pro 8600 Serisi ile doğrudan masaüstünden dijital faks da gönderilebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları