HP'den düşük maliyetli mürekkep kartuşlar!

HP, düşük maliyetli mürekkep kartuşlarıyla alternatif sarf malzemelerini tarihe karıştırıyor!

HP'den düşük maliyetli kartuş

HP, Türkiye'ye özel sunduğu, HP Deskjet Avantajlı Mürekkep 2060 AIO Serisi ile baskı sektöründe önemli bir adım attı. Son derece düşük maliyetli mürekkep kartuşlara sahip yeni HP yazıcı Serisi ile sağlıksız koşullarda üretilen alternatif sarf malzemeleri tarihe karışacak. Üstelik maliyet avantajına sahip yeni ürün serisi ile kullanıcılar 2 kat daha fazla baskı alabilecek.

Yepyeni HP Deskjet Avantajlı Mürekkep 2060 AIO Serisi, 119 TL satış fiyatı ile Türkiye'de satışa sunuldu. Yazıcıya özel kartuşları olan, HP 704 Deskjet Siyah Mürekkep Kartuşu'nun satış fiyatı ise sadece 16.90 TL! Üstelik bu fiyatlar ile kıyasladığınızda tam 100 sayfa baskıyı 4 TL'ye alabileceksiniz.

Orijinali ile daha fazla sayfaya daha az maliyet!

HP Deskjet Avantajlı Mürekkep 2060 AIO Serisi ile son derece düşük maliyetli HP 704 Deskjet Siyah ve Üç Renkli mürekkep kartuşları bir arada kullanacaksınız. Sayfa verimi 480 siyah-beyaz sayfa ve 200 renkli sayfaya kadar çıkan bu ürün, standart Deskjet kartuşlara kıyasla tam 2 katı oranında daha fazla sayfayı daha az maliyete üretiyor. Siyah baskıda 3.6 kuruş, renkli baskıda ise, 12 kuruş sayfa başı maliyet ile rakiplere göre tam 4 kat baskı avantajına sahip olacaksınız.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları