HP, LaserJet M433a ve M436 Yazıcıları Tanıttı

HP küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış çok yönlü LaserJet M433a ve M436 yazıcıları tanıttı.

İşte HP LaserJet M433a ve M436

HP, Orta Avrupa, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da (CEMA ülkeleri) en çok tercih edilen yazıcılardan biri olan LaserJet portföyüne LaserJet M433a ve M436 ürünlerini eklediğini duyurdu. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış bu çok yönlü yazıcılar güvenilir performans özellikleri sayesinde profesyonel standartlara uygun maliyetlerle ulaşılmasını sağlıyor.

HP, LaserJet M433a ve M436 Yazıcıları Tanıttı

HP çok yönlü LaserJet M433a ve M436 yazıcıların öne çıkan özellikleri şöyle:

  • Dahili Ethernet ve M436 serisindeki uzaktan denetim ile baskı ortamlarını optimize edebilme yeteneği
  • Tüm küçük ve orta ölçekli işletmecilerin kullanabileceği masaüstü kopyalama özelliği
  • M436 ile dakikada 23 sayfaya kadar, M433 ile dakikada 20 sayfaya kadar hızlı baskı yapabilme

Küçük ölçekli işletmelerde teknoloji, çalışanların en verimli, yaratıcı ve etkin performansla çalışmalarını mümkün kılıyor. Zaman ve kaynaklar çok değerli olduğu için teknolojinin bunlardan ödün vermeden kullanılması gerekiyor. HP LaserJet MFP M433a ve M436 serileri işletmelerin A3, otomatik iki taraflı baskı, fotokopi ve tarama özellikleriyle pek çok işlerini kolayca yapmalarını sağlıyor. Ayrıca, M436 ile dakikada 23 sayfaya, M433a ile dakikada 20 sayfaya kadar çıktı alabilme hızı sayesinde çıktı almak için saatlerce beklemeye gerek kalmıyor. M433a ile ilk çıktı 9 saniye gibi kısa bir sürede alınabiliyor.

Karlılığı artırıp yatırımları en aza indirmeyi hedefleyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal olan HP LaserJet MFP M433a ve M436 yazıcıları kaliteden ödün vermeden Orijinal HP kartuşlar ve uzun ömürlü sarf malzemeler ile baskı maliyetlerini de düşürüyor. Ofislerinde profesyonel düzeyde kaliteli baskılar, parlak renklerde iş planları, pazarlama materyalleri veya önemli idari dokümanlar yaratmak isteyen işletmeler için bu ürünler en ideal yazıcı çözümlerini sunuyor.

Yeni LaserJet ürünlerini değerlendiren HP Türkiye Baskı Sistemleri Kategori Müdürü Derya Özbek şunları söyledi: "Küçük ve orta ölçekli işletmeler, değer yaratan, verimliliği artıran ve operasyonel iş yükünü kolaylaştıran teknolojilere bütçelerine dikkat ederek yatırım yapmalılar. Yeni HP LaserJet MFP M433a ve M436 yazıcılar yüksek kalite ve binlerce sayfalık baskı işlemleri için güvenilir çözümler sunuyor. Ayrıca, akıllı tasarımları ve önceden programlanmış hızlı kurulum özellikleriyle de her modern ofiste bulunması gereken bir yazıcı performansı sağlıyor."

Teknolojinin verimli bir çalışma ortamını kesintiye uğratan değil o ortamısağlayan bir unsur olması gerekiyor. HP LaserJet MFP M433a ve M436 serileri önceden programlanmış dört adet hızlı kurulum düğmesi ve doğrudan bilgisayara taratma özelliğiyle, kolay dosyalama ve dosya paylaşma (bu özellik sadece M436'da mevcut) çözümü sunarak iş akışlarını kolaylaştırmak için tasarlandı. M436 yazıcı, bu kolaylığı bir adım öteye taşıyarak dahili Ethernet bağlantısı ve uzaktan denetim özellikleriyle kullanıcıların yazıcı yeteneklerini artırmasını sağlıyor.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal yazıcı özelliklerine sahip yeni LaserJet portföyü hakkında daha fazla bilgi almak için www.hp.com.tr web sitesini ziyaret ediniz.

Okuyucu Yorumları