HTC One A9 parmak izi tarayıcısı göründü!

HTC One A9'un ortaya çıkan yeni fotoğrafı, bize telefon hakkında önemli ipuçları veriyor!

HTC One A9 çok net göründü!

Yaklaşan HTC One A9 modeline ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü, bizlere yeni akıllı telefonun parmak izi tarayıcısının nasıl göründüğünü gösteriyor.

Fransız web sitesi FrAndroid tarafından yayınlanan fotoğrafta cihazın yuvarlatılmış köşeleri, beyaz gövdesi ve tanıdık HTC logosunu açıkça görüyoruz. Bulanık fotoğraf yeni amiral gemisi hakkında çok fazla fikir vermese de cihazın çekici ve sade bir tasarımla gelebileceğini göstermeye yetiyor.

HTC'nin yeni akıllı telefonu olması beklenen HTC One A9'un on çekirdekli (deca-core) işlemci ve 4GB RAM donanımı ile gelebileceği belirtiliyor. Ancak PhoneArena ise sekiz çekirdekli (octa-core) Snapdragon 617 işlemci, 2GB RAM ve 13 Megapiksel kamera ile birlikte cihazın daha mütevazı olacağını iddia ediyor.

HTC One A9'un parmak izi tarayıcısı ile birlikte gelecek olması yaklaşan Android 6.0 Marshmallow ile birlikte cihazın biyometrik güvenlik özelliklerinin ön planda olmasını sağlayacak.

Yeni amiral gemisi için akıllarda kalan diğer tüm soru işaretlerinin 29 Eylül'de düzenlenecek ekinlikte cevap bulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları