HTC U 11 Artık Gerçek! İşte Özellikleri!

HTC, yeni amiral gemisi HTC U 11'i resmi olarak tanıtttı! İşte telefonun en ilginç özelliği ve fazlası...

HTC U 11 tanıtıldı!

HTC, yeni amiral gemisi HTC U 11'i resmi olarak tanıttı. Firmanın geçen ay da doğruladığı üzere telefonun en önemli özelliği, onu "sıkarak" kontrol edebilmeniz.

Firmanın açıklamasına göre "sıkma" eylemi oldukça doğal ve bir annenin güven vermek üzere çoğuğunun elinin sıkmasına benziyor. HTC U 11, sıkmanın yanında Google Assistant'ı da destekliyor. Gücünü Snapdragon 835'ten alan cihaz, "Ok Google" gibi farklı "uyandırma komutlarını" da destekliyor.

HTC U 11 Artık Gerçek! İşte Özellikleri!

HTC'ye göre yeni telefon, "şimdiye kadarki en iyi telefon kamerası" ile geliyor. Bu kamera, DxOMark'da 90 puan elde etmeyi başarmış görünüyor. HDR, otomatik odaklanma ve OIS konusunda çok iddialı olan kamera, 4K video, yüksek çözünürlüklü ses ve 360 derece ses kaydı yapabiliyor. HTC U 11'in 16 megapiksellik selfie kamerası, OIS olmasa da EIS desteği ve geniş açılı lens sunuyor.

BoomSound Hi-Fi Edition hoparlörlere sahip cihazda USonic Hi-Res kulaklık bağlantısı, USB Type-C portundan yapılıyor. IP67 su ve toz geçirmezliği sunan cihazın en önemli özelliği olan "sıkma" özelliği sayesinde örneğin kısa sıkarak farklı bir işleve, uzun sıkarak farklı bir işleve ulaşabiliyorsunuz.

Cihazın kilit özellikleri arasında 5,5 inç Super LCD 5 Quad HD ekran, Snapdragon 835 işlemci, 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB depolama, 12MP arka kamera, 16MP ön kamera, 3.000mAh pil, Android 7.1 var.

Yeni telefon, önümüzdeki hafta "bazı bölgelerde" satışa sunulmaya başlanacak.

HTC U 11 Artık Gerçek! İşte Özellikleri!

HTC U 11 Artık Gerçek! İşte Özellikleri!

HTC U 11 Artık Gerçek! İşte Özellikleri!
Okuyucu Yorumları